IRINA SHAYK SURT DESPULLADA



Amb Marc Jacobs si. La núvia de Cristiano ha anat traient el pudor en els últims mesos fins a quedar-se sense un sol gram de teixit en el cos que no sigui la seva pròpia epidermis. El dissenyador Marc Jacobs ha recorregut a l'argument de les bones intencions per convèncer la russa, de 25 esplèndides anys, que s'ha posat al seu servei per il.lustrar la seva col lecció de samarretes contra el càncer de pell, com ja van fer en el seu moment Victoria Beckham , Helena Christensen, Heidi Klum, Marisa Miller, Dita Von Teese, Milla Jovovich o Naomi Campbell.

D'esquena, deixant entreveure un pit i amb una suggeridora cabellera (no s'ha tret la seva polsera del turmell dret), Irina Shayk ha accedit a posar sota el lema 'Protect the skin you're in' ('protegeix la pell dins la que estàs ') per a una campanya, la de Jacobs i el fotògraf Brian Bowen Smith, amb la qual es pretenen dues coses: recaptar fons per al NYU Cancer Institute i, de passada, dotar d'un toc solidari a la tendència de Shayk al - sempre posposat-nu integral.

En els últims mesos, Irina ha protagonitzat una escalada creixent pel que fa a centímetres quadrats de pell mostrada es refereix. Primer va acusar la revista masculina 'GQ' de manipular les fotos d'un reportatge que van publicar-se de res. La model va posar el crit al cel i la revista, lluny d'amagar-, va fer gala d'un sentit de l'humor bé irònic, publicant en el següent número la mateixa foto ... però amb el seu director-Javier Angulo-en igualtat de condicions.

Segons la seva versió, la model no estava completament nua, sinó que anava vestida amb un tanga de color carn. Sota el titular 'Allò no va ser un muntatge', explicaven que el seu director s'havia vist obligat a revelar tota la veritat del cas: "ell ​​va estar allà", deien, abans d'assegurar que tenia proves i mostrar Angulo nu. "Això sí que és un muntatge", afegien.

Posteriorment, va ser la publicació esportiva 'Sport Illustrated', un referent pel que fa a portades sexis es refereix, la qual va aconseguir que la model donés un pas més en la pèrdua de la vergonya i s'oblidés per un moment del bikini (aquí pots var diverses preses del moment). Què nova sorpresa ens oferirà la fan número u del Reial Madrid?

Font: Divinity