L'iPhone 5 podria tenir millor càmera i el processador de l'iPad 2Mentre Apple segueix sent notícia pel llançament de l'iPad 2, els rumors sobre el seu pròxim telèfon mòbil, que hipotèticament es diria iPhone 5, continuen. Si fa uns dies s'especulava sobre la seva possible retard fins al 2012, ara la web americana Engadget, una habitual en la filtració de nous models d'iPhone, informa del que podria tenir de nou el proper telèfon mòbil d'Apple.

Segons el bloc de tecnologia, el mòbil no canviarà el seu aspecte extern respecte a l'anterior iPhone, de manera similar a l'iPhone 3GS en comparació amb el 3G. Però l'interior si que tindria canvis: substituiria l'actual processador d'iPhone 4 per l'A5, el mateix del flamant iPad 2, i la càmera de fotos i vídeo pujaria la seva resolució fins als 8 megapíxels.

La informació també diu que Apple milloraria l'antena del mòbil, per evitar els problemes que ocorren amb l'iPhone 4, i que la producció d'aquest nou telèfon començarà el mes de setembre. Us mantindrem informats.