Noves imatges de Harry Potter i les Relíquies de la Mort II


Més de dues setmanes portàvem ja sense notícies del lliurament final de Harry Potter. Una sequera que els fans de la saga de J.K. Rowling veuen sadollada amb un grapat de noves imatges de la pel lícula.

Cinc instantànies en les que veiem als tres protagonistes (Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint) il.luminats pel que sembla un poderós ostentació d'energia, a Potter en interior d'Gringotts, el banc dels mags, a Nerdy Neville (Matthew Lewis ) batent fins a la mort en la gran batalla final de Hogwarts.

En l'última d'aquestes imatges també a Lord Voldemor (Ralph Fiennes) vareta en mà capitanejant a un aparetenmente sorprès exèrcit de cavallers de la mort al costat de la fidel Bellatrix (Helena Bonham Carter).

Unes imatges que no revelen res sorprenent, però que segur serviran per pal.liar les enormes ànsies dels seguidors de la hipertaquillera saga fins que la seva aventura final, que també promet ser es la més espectacular, arribi als cinemes. Una cosa que no succeirà fins al pròxim 15 de juliol quan s'estreni Harry Potter i les Relíquies de la Mort II.
Font: Europa Press