Violadores del Verso en format 3D



Violadores del Verso serà la primera formació musical del món en protagonitzar una retransmissió en directe en format 3D amb format d'àudio 5.1. per a tot el planeta. La cita serà el pròxim 10 de juny a les 22h a la Torre de l'Aigua del recinte Expo de Saragossa.

El concert serà ofert en directe a tot el món a través d'http://3d5.tv, una plataforma impulsada per diferents empreses que pretén subministrar nous recursos a iniciatives audiovisuals, televisions i mitjans de comunicació.

L'emissora TEA FM, des del dial saragossà 98.6 FM així com a través del TDT aragonès i en teafm.net retransmetrà en directe des del propi entorn tot el relacionat amb aquest important esdeveniment.

Aquesta iniciativa pionera la formen empreses i professionals de les telecomunicacions i la televisió com Medialuso i Kronomav, que aporten la seva tecnologia de captació 3D, empreses tecnològiques com l'Institut Tecnològic d'Aragó, la Universitat de Saragossa i la Politècnica de Madrid. CARTV, Aragó Telecom, la Televisió Autonòmica d'Aragó i TV3. L'Ajuntament de Saragossa, l'INAEM, entitats com Abertis Telecom, HISPASAT, Christie, Sony, AC Simulation (guanyadors d'un Oscar de Hollywood) i 3 + D. Així com P. Aragüés, Arstic, BEN-RI Electrònica, Coolux, Estudi MASS, IRITEC, Egatel, AIRLAND, Architécnica, Sanejaments Marín, Casanova, Grup Passarel Audiovisual, Entropy, Overon, Zarafilms, Roche, Plataforma DIGITEA, Alea Comunicació, Rapsolo, ExpoEmpresarial, CAI i Veridika entre d'altres.