Marc Anthony, marit de Jennifer Lopez indignat

Segons els40.com, en Marc Anthony, marit de Jennifer Lopez podria veure en pocs dies unes imatges de la seva dona en actitud afectuosa amb el seu ex. El seu exmarit Ojani Noa amenaça de fer públic un vídeo íntim gravat a la cantant quan encara era la seva esposa.

En una entrevista al programa Desperta Amèrica de la cadena Univisión, Marc Anthony es va mostrar molest pel que fa al tema. El cantant va demanar al seu publicista que advertís a la periodista per a que no preguntés res sobre l'escàndol. No obstant això, la periodista no va dubtar a fer preguntes sobre això, al que Anthony va respondre: "Next question, next question, next question" (Següent pregunta). Sense deixar que la periodista continués amb les seves preguntes, Marc va dir al seu publicista: "Li vas explicar això abans?" refereix al fet d'haver prohibit les preguntes sobre el tema. Després, el cantant es va acomiadar i va abandonar la sala donant per acabada l'entrevista.
De moment, Jennifer Lopez no ha volgut pronunciar-se i dubtem que Marc torni a concedir una altra entrevista en molt temps.