Que té la coca cola que enganxa?

Nansa Candler, un dels primers presidents de Coca-Cola Company, que va comprar la fórmula el 1887, temia que els rivals puguin obtenir la recepta i va insistir que ningú l'apuntés altra vegada. L'equip va remoure totes les etiquetes dels contenidors dels integrants i eren identificades a través de la vista o l'olfacte. Candler fins i tot interferir el correu de la companyia per triturar factures que els empleats poguessin intentar vendre a altres fabricants de begudes, narra el portal.

Si Candler i altres executius es van trigar a reaccionar: el llibre de remeis amb la còpia de la recepta de la Coca ja havia començat els seus viatges. This American Life rastrejar el llibre fins a una vídua en Griffin, Geòrgia, que diu que el seu espòs era company de pesca de l'escriptor del Atlanta Journal-Constitution. Ara es troba a la volta d'un banc, ha indicat Time newsfeed.

I encara que companyies com Pepsi han deduït els ingredients generals pel seu compte, cap ha desbloquejat el "saboritzant súper secret 7X" que dóna a la Coca-Cola seu sabor únic i aquesta picor bombollejant.

"La companyia sempre ha dit, i fins on sé és cert, que en qualsevol moment determinat, només dues persones coneixen la barreja de l'ingredient saboritzant 7X", va dir Mark Pendergrast, historiador i autor de Formació God, Country and Coke, a This American Life. "Aquestes dues persones mai viatgen en el mateix avió, per precaució de que s'estavelli, és un ritual secret de traspàs molt acurat i la fórmula es manté en la volta d'un banc", va citar Time.

Extracte fluid de Coca: 3 dracmes
Àcid cítric: 3 unces
Cafeïna: 1 unça
Sucre: 30 (quantitat no clara)
Aigua: 2.5 galons
Suc de llima: 2 pintes, 1 quart
Vainilla: 1 unça
Caramel: 1.5 unces o més per al color
El sabor secret 7X (utilitzeu 2 unces de sabor per a un xarop de 5 galons):
Alcohol: 8 unces
Oli de taronja: 20 gotes
Oli de llimona: 30 gotes
Oli de nou moscada: 10 gotes
Coriandre: 5 gotes
Nerolí: 10 gotes
Canela: 10 gotes