Will Smith, tornarà 'El príncep de Bel Air'

El 10 de setembre de 1990 es estrenava una nova sèrie de televisió en NBC. Portaria amb si una nova estrella de televisió que aviat es convertiria en una de les estrelles del cinema més ben pagades, Will Smith. 'El príncep de Bel Air' va estar en antena durant 6 exitoses temporades. La sèrie, una de les més recordades, podria tornar en forma d'especial amb una reunió dels seus antics actors.
Així ho afirma Tatyana Ali, actriu que interpretava a Ashley Banks. La jove ha declarat a Hollywood Life que es troba en negociacions amb la cadena per al retorn de la ficció. A més, l'actriu també ha comentat que el mateix Will Smith també estaria dins el projecte.
"L'elenc sencer, incloent a Will, està en negociacions per fer una reunió. Crec que tots volem estar dins, però depèn de l'agenda de cadascú", ha dit Ali. "Jo vaig estar a la sèrie durant sis anys, des del principi fins al final, de manera que una reunió podria ser molt divertit", confessa l'actriu.
Tatyana ja havia esmentat la possibilitat de fer aquest reunió en el passat, però ara que Will Smith estaria disposat a participar en el projecte sona amb més possibilitats d'aconseguir la seva tornada.
formulatv