Jennifer Lopez i Marc Anthony es separen


La parella de cantants llatins ha decidit acabar la seva relació. Sense entrar en explicacions sobre les causes que han provocat la separació, Jennifer Lopez i Marc Anthony han posat fi a set anys de matrimoni en el que sembla ser una ruptura acordada de forma amistosa.
"Hem decidit acabar el nostre matrimoni", ha anunciat Jennifer Lopez a través d'una entrada a la seva pàgina web oficial que ha difós mitjançant sengles missatges publicats en els seus perfils de Facebook i Twitter.
"Ha estat una decisió molt difícil. És un moment molt dur per a tots els que ens veiem afectats per la situació. Apreciem el respecte a la nostra privacitat en aquests moments", destacava la fins ara dona del cantant porto-riqueny.
La notícia no ha trigat a revolucionar el món del cuore tot i que aquest ja havia atribuït més d'una i més de dues crisis a una parella que, en general, es va esforçar sempre a demostrar davant les càmeres la salut del seu matrimoni amb escenes afectuoses diverses.
Jennifer Lopez i Marc Anthony, pares de dos nens de tres anys d'edat, els bessons Emme i Max, se separen després d'haver contret matrimoni el juny de 2004, en una cerimònia celebrada a la residència de Beverly Hills propietat de la 'diva del Bronx '.
No obstant això, podria ser que el camí de la jutge d'American Idol i del cantant de valer la pena no es separin del tot. Almenys en el pla professional.
Si no decideixen el contrari, aviat es podrà veure a Jennifer Lopez i Marc Anthony junts de nou, encara que sigui com a companys de treball, ja que tots dos tenen previst embarcar-se en Q'Viva! The Chosen, un programa que els portarà a recórrer un total de 21 països del continent americà a la recerca dels millors talents llatins.
(EP)