La Arribada a la Lluna Frau o Realitat?


El 20 de juliol de 1969, Neil Armstrong amb peu esquerre feia un petit pas en la superfície polsegosa de la Lluna. Més de mig milió de teleespectadors observaven l'inici de l'era espacial i el naixement d'una nova llegenda urbana. A la dècada dels seixanta l'home presumptament va arribar a la Lluna i va marcar el camí per l'era espacial que existeix avui al segle XXI. No obstant això la missió es va convertir en un tema d'escepticisme gràcies a la tecnologia d'aquest temps, implements que, d'acord als seus antecedents i anàlisi, no haurien pogut complir la missió amb un 100% d'exactitud.

La carrera espacial

Durant l'auge de la guerra freda els Estats Units i l'antiga Unió Soviètica competien en molts camps, ja sigui l'espionatge, les armes de destrucció massiva i fins i tot per arribar a l'última frontera, l'espai exterior. El guanyador d'aquesta "carrera" es immortalitzaria en la història després de demostrar el seu poder i arribar primer a la Lluna per complir els objectius de la missió espacial.

En primeres instàncies la U.R.S.S. havia guanyat avantatge quan van posar en òrbita el satèl.lit artificial Sputnik, el 04 de octubre de 1957, similar a una esfera d'alumini que feia poc més de mig metre de diàmetre i pesava 83 Kg Aquest satèl lit contenia dos mesuradors de temperatura i un d'electrons , però va complir la seva missió: viatjar a l'espai, orbitar la terra i ferir l'orgull nord-americà.

Com a resposta a l'avanç de l'antiga Unió Soviètica, els nord-americans van llançar el Vanguard I, el qual va ser un total fracàs filmat, pel fet que el llançador es va desbaratar a pocs metres del sòl. Mentrestant els russos van aconseguir enviar el primer ésser viu a l'espai exterior, la gosseta Laika, que també es va convertir en la primera víctima a morir per falta d'oxigen.
El 12 abril 1961 els russos envien a Yuri Gagarin, el primer cosmonauta, qui va estar orbitant entre els 181 i 327 quilòmetres d'altitud per 108 minuts. Després de cinc anys més, els científics de l'antiga Unió Soviètica aconsegueixen aterrar a la Lluna amb la Lunik 2, aparell que després desplegar les seves antenes retransmetre les primeres imatges de la superfície lunar.
Els nord-americans ja desmoralitzats davant la imminent derrota davant els russos, són motivats pel president John F. Kennedy, qui a través d'un comunicat televisiu promet concentrar el seu esforç i recursos per enviar el primer home a la Lluna. Aquesta revelació va servir per desviar l'atenció de la incompresa guerra del Vietnam, la qual ja havia cobrat més de 50,000 víctimes entre soldats i camperols.

"Pla B" i l'allunatge

La proposta del president es va convertir en la pressió motivadora per desenvolupar el pla espacial a un ritme exhaustiu. No obstant això segons algunes teories també es van veure obligats a formular un pla de suport, el qual es portaria a terme amb l'ajuda dels estudis de Hollywood. El "Pla B" de la NASA consistia en muntar un escenari fals per simular un aterratge hipotètic a la Lluna. D'aquesta manera s'evitaria un segon xafogor públic en cas que el llançament original no succeís. La tecnologia de l'època no era molt avançada per a les missions espacials, de vegades els ordinadors de 64 kb de memòria es "penjaven" i no tenien la suficient memòria per ser eficaços, les comunicacions eren intermitents i tampoc es tenien dades exactes del lloc on s'anava a alunizar, la missió era pràcticament suïcida.


Una esgarrifosa anècdota històrica que revela la incompetència tecnològica de la NASA va ser el cas de l'Apolo I. El 27 maig 1967 els astronautes estaven arreglant el mòdul de comandament de la nau quan van transmetre un curt i esgarrifós missatge: "Tenim un incendi a la cabina". Als pocs segons la temperatura es va elevar a 1,400 graus causa de la gran concentració d'oxigen pur. Els tres astronautes van morir cremats en els seus seients. Molts erudits de la NASA sabien que era impossible preparar una missió de la magnitud que el President havia proposat en un lapse de dos anys.

L'aterratge d'Armstrong encara és percebut com fals a causa del poc temps que els astronautes van romandre a la Lluna, el qual va ser de 21 hores a la superfície, mentre la missió lunar tenia una durada estimada de 3 dies, el "passeig" es va reduir a només 2 hores. Aquesta revelació suposa diverses inconsistències, com el temps que va transcórrer des del aterratge fins al "passeig" per la Lluna, el qual es va resumir a 7 hores. Els astronautes en els seus comentaris deien no estar segurs que la superfície lunar aguanti el pes d'ells, potser no era més pesat el mòdul lunar amb ells dins?

Moltes especulacions suggereixen que es preparo un set de filmació en cas que la transmissió amb Armstrong es veiés interrompuda per no passar una vergonya novament. En l'actualitat la NASA no vol aclarir els dubtes respecte al viatge de l'Apolo 11, per això hi ha molta sospita si realment es van realitzar aquestes missions espacials.

En les fotografies no es poden apreciar estrelles i les banderes onegen tot i l'absència de vent a la Lluna.
Era de conspiracions i hipòtesis

Poc temps després van començar les teories conspiratòries. Els experts es basaven en els antecedents tècnics de les fotografies i les anomalies de les missions Apolo. Després d'analitzar aquestes idees, van sorgir dos forts teories recolzades per coneguts autors del tema, com Bill Kaysing, Ralph René, entre altres.

Teoria de l'engany: Hipòtesi que promou un frau total, en què ningú va trepitjar la Lluna en la dècada dels seixanta, i la humanitat va ser estafada mundialment. Tot era un parany dels mitjans i el govern nord-americà per demostrar superioritat davant l'antiga Unió Soviètica. Aquesta hipòtesi va guanyar credibilitat quan Bill Kaysing, qui va treballar com a redactor tècnic de la NASA entre 1956 i 1963, va dir que es va fer un estudi de viabilitat per saber si era possible fer el que el president Kennedy havia promès.

El resultat de 0,0017% va revelar que era impossible col.locar un astronauta a la superfície del satèl.lit gris, a causa de la primitiva tecnologia d'aquella època. La missió de l'Apolo 11 era un suïcidi.

Gràcies a una enquesta realitzada per la NASA sobre aquest tema, avui en dia se sap que el 11% de la població nord-americana creu que les imatges de l'aterratge de Neil Armstrong van ser filmades al desert de Nevada, a 150 quilòmetres de Las Vegas.
Els seguidors d'aquesta teoria comenten sobre l'absència de les estrelles en les fotos preses per les missions Apolo. La NASA respon que les estrelles estan allà, però la seva lluentor és molt tènue per a ser captades pel diafragma de la càmera que estava preparada per fer fotos al vestit blanc dels astronautes a la superfície reflexiva de la Lluna.

Teoria del Muntatge: Hipòtesi en què s'afirma que l'home sí va arribar a la Lluna, però les comunicacions, fotos i gravacions realitzades eren de molt baixa qualitat per la qual cosa es va decidir mostrar les gravacions falses que s'havien realitzat a la Terra.

Teoria de la quarantena: Hipòtesi en què l'home si arribo a la Lluna, però les fotos realitzades mostraven OVNIS i estructures lunars alienígenes, de manera que la NASA no voldria divulgar-les. No obstant això hi ha informes de la comunicació entre els astronautes i la base de control Terra, en què afirmaven ser vigilats per OVNIS. Això explicaria l'excessiu període de temps que els astronautes van passar en quarantena. S'especula que va ser per a "netejar" d'organismes vivents aliens al planeta Terra. Els defensors del tema sostenen que els astronautes van ser sotmesos a un rentat cerebral per evitar problemes amb els mitjans i no causar pànic amb la veritat del que va succeir en la Lluna. Aquesta última és la teoria més absurda.

Tres anomalies en una mateixa foto (llegir misterioses ombres). Detalls Fotogràfics Inexplicables

Absència d'Estrelles: En el testimoni de tots els astronautes hi ha un denominador comú, "el cel semblava una mar d'estrelles", no és estrany llavors que en cap fotografia aparegui una sola estrella, sense contaminació ni núvols haurien veure les estrelles sense dificultat. L'explicació de la NASA és molt simple a causa dels grans reflexos que produïen tant la superfície lunar com els vestits dels astronautes es van usar càmeres amb una lent preparada per aguantar aquestes fortes lluentors, l'explicació sembla valida, llevat que se sigui un fotògraf expert i es conegui l'ús d'aquestes lents i com la imatge perd nitidesa, cosa que no succeeix en cap fotografia fins i tot es pot veure amb tot detall la paraula "United States" a la bandera nord-americana en parts que amb una sol font de llum, el Sol, haurien de semblar com una zona ombrejada.

Misterioses Banderes onejants: La Lluna no té vents, és un ambient de tranquil.litat, no hi ha força que pugui fer onejar una bandera Com és possible llavors que aparegui tan repetidament el símbol americà onejant com si existís un fort vent?

Misterioses Ombres: Existeixen gran nombre de fotografies en les que passa un cas molt estrany, les ombres no apareixen de forma paral.lela, això vol dir que hi havia més d'una font de llum.
Cosa completament impossible ja que les incursions lunars mai van tenir més suport lluminós que el del Sol i aquest només generaria ombres en una adreça. A la fotografia adjunta es pot observar un cas, dins el casc apareixen ombres en diferents direccions. Aquesta foto a més mostra dues anomalies mes:

-La foto va ser presa pel seu company que estava de genolls davant seu, Com és possible que apareguin detalls de la part alta del casc? s'hauria de tenir una visió com "des de baix" i mai es podria veure la part superior del casc.

-El contenidor que mostra l'astronauta s'observa amb gran nitidesa i amb abundants lluentors a pesar que hauria de mostrar-se com una zona ombrejada ...
Petjades sota Modulo espacial: Com és possible que es puguin apreciar en algunes fotografies trepitjades sota Modulo que els propulsa? Fins i tot si un astronauta s'hagués ficat sota per fer alguna comprovació, tota la sorra i pols que pogués haver sota del mòdul lunar s'hauria aixecat a causa de la força dels seus reactors a l'aterrar.

Fotos diferents amb idèntics accidents geogràfics: Es poden observar diverses fotografies amb idèntics accidents geogràfics, és a dir del tot impossible perquè cada incursió en la Lluna es "va posar" en una zona diferent del satèl.lit.

Marcador de la Cambra per sota de la Imatge: Un altre efecte que es produeix en diverses fotografies és que el marcador de la cambra queda per sota de la imatge, com si estigués superposada la imatge, això és del tot impossible i només es pot produir quan s'enganxa "una mica" sobre una fotografia ja que el marcador és una creu aliena a la imatge que només serveix per a enquadrar la imatge.
És impossible que el marcador de la càmera quedi per sota de la imatge ..
Conclusió

A la vista d'aquestes evidències solament queden unes poques possibles solucions:

- L'home no va arribar a la Lluna i es tracta de tan sols un muntatge en un estudi de cinema que pretenia enervar és esperit patriòtic americà.

- Les imatges van ser retocades sobre les originals per ocultar alguna cosa o potser per mostrar símbols patriòtics.

- La continuïtat en els "talls" en l'emissió i la sorpresa que van mostrar els tècnics de la NASA en determinades filmacions que van decidir censurar ens fa pensar que se'ns ocult part de la informació, informació que es "tapo" en fotografies i vídeos fent un muntatge.

- I el més important: Per què es van suspendre els vols tripulats a la Lluna en el principi de la dècada dels 70? A què es deu que cap home hagi tornat a trepitjar la Lluna després de 1972?

Aquests dubtes sempre quedaran en la nostra ment ...