Punta Escarlata la serie revelació

Tot sembla indicar que Miguel, el pare de Marc, va tenir alguna cosa a veure amb la mort de les dues noies del càmping. El que no ha quedat clar és si s'ha suïcidat o si ha estat traït per algun possible còmplice que també hagués participat en l'assassinat d'Itziar i Anabel.

La parella protagonista (Carles Francino i Antonio Hortelano) donaran vida a Bernardo Bosco i Max Vila, dos joves policies a qui els assignen la missió d'aclarir un crim ocorregut vuit anys abans en un petit poble de la costa. Allà es trobaran amb que les coses no són realment el que semblen. A mesura que avancen en les seves perquisicions tenen lloc una sèrie de nous i inquietants assassinats que podrien estar relacionats amb el cas.

Carles Francino i Antonio Hortelano. | Foto: telecinco.es
Després de la mort de la seva mare, Lucía intenta suïcidar però els policies Bosco i Max arriben a temps per salvar-la. En despertar, Lucía escapa de l'hospital i viatja fins a Punta Escarlata, un poblet costaner. Allà van desaparèixer dues noies vuit anys enrere, després d'anar a una festa a la qual van acudir tots els veïns. Després d'aquella nit ningú va tornar a saber res d'elles. No obstant això, Lucía, només arribar allà, assenyala el lloc en el bosc on estan enterrades.

En assabentar del succés, Bosco i Max viatgen a Punta Escarlata per esbrinar què va poder passar a les noies i quina relació té Lucía amb tot això. Allà comptaran amb l'ajuda del sergent Reis, l'encarregat del cas vuit anys enrere i coneixedor dels secrets dels veïns. També coneixeran l'Eva, propietària de les Cabanes, on s'allotjaran mentre investiguen. Lucía es queda a la cura de la família del doctor Rozas, el pare de Marc. Al seu costat, Lucía intentarà també comprendre què li ha passat, perquè ni tan sols sap com va ser capaç d'arribar a Punta Escarlata.