Rosa Benito, guanyadora de 'Supervivientes 2011'

La col · laboradora de 'Sálvame' va aconseguir imposar-se en la gran final a Rosi Arques, Tatiana Delgado i Sonia Monroy. Després de més de tres mesos d'aventura, Rosa Benito guanya els 200.000 euros de premi.

El passat 5 de maig va arrencar a Telecinco l'última edició de 'Supervivents: Perduts a Hondures'. Setze concursants, deu d'ells famosos i sis anònims, es van embarcar en una trepidant aventura que els ha fet protagonistes d'una infinitat de moments inoblidables, uns bons i altres no tant.

Encara que, sens dubte, el millor moment de tots els va viure ahir a la nit Rosa Benito després de proclamar vencedora de l'edició 2011 de 'Supervivents: Perduts a Hondures'. La col · laboradora de 'Sálvame' no va poder aguantar l'emoció després de saber-se guanyadora del reality de supervivència.

Setmana rere setmana els concursants han anat abandonant la Palapa expulsats per l'audiència. Només Rosa Benito, Rosi Arques, Tatiana Delgado i Sonia Monroy han aconseguit superar, unes les odiades nominacions i altres les temudes expulsions. Totes elles van arribar ahir a la nit al plató de 'Supervivientes', però només una-Rosa Benito-va aconseguir amb el suport de l'audiència aconseguir el premi del programa: 200.000 euros.

Disposada a acabar amb tot el que no li agrada
Fa diverses setmanes la ja guanyadora de 'Supervivientes' assegurava estar cansada de la seva rutina i estar disposada a acabar amb tot el que no li agradava per pensar en ella mateixa i en la seva felicitat. Els 200.000 euros de premi li podrien venir molt bé en aquest sentit. "El ser aquí et fa pensar moltíssim en tu mateix i valorar-més. Jo sempre he pensat massa en els altres i ara he de començar a ser una mica més egoista i viure la meva vida. Venir aquí m'ha vingut bé per atrevir-me a fer coses per a les quals abans no tenia valor i tenir la seguretat que les he de fer ".

Sens dubte, el pas de Rosa Benito per l'illa l'ha canviat molt. La supervivent no només ha rejovenit vint anys en el que al seu aspecte físic es refereix, també sembla haver canviat la seva forma de veure la vida.

Qui és Rosa Benito?
A hores d'ara molt pocs espectadors no sabran encara qui és Rosa Benito. La que va ser cunyada de Rocío Jurado i dona d'Amador Mohedano, ha aconseguit amb el seu esforç i la seva capacitat de superació fer-se un lloc en la història dels realities d'aquest país. Rosa Benito és des d'aquest dijous la guanyadora de l'última edició de 'Supervivientes'.

Però el seu camí fins a aconseguir aquest títol no ha estat fàcil. Durant molts anys va ser la perruquera oficial de Rocío Jurado. Va saltar a la palestra televisiva coincidint amb la malaltia de l'artista, moment en què actuava com una de les portaveus de la família. Actualment Rosa viu envoltada de la polèmica, o bé pels constants rumors de crisi en el seu matrimoni o per la mala relació que manté amb el pare del seu nét.

Rosa Benito és des de 2009 col.laboradora habitual del programa 'Sálvame'.

'Supervivientes 2011', l'edició més vista de la història
Pocs formats amb 11 anys d'història han demostrat la seva vigència i la seva fortalesa com ho ha fet 'Supervivientes' al llarg de l'actual temporada. Després arrencar com la millor estrena de 2011 a totes les cadenes ia falta del resultat de la gran final, el reality ha acumulat una mitjana del 26,8% de share i 3.628.000 espectadors, el millor registre en la història del format.

En la seva franja d'emissió, 'Supervivientes' ha desbancat literalment a les ofertes de totes les altres televisions, avantatjant en 20,5 punts i gairebé 2,8 milions d'espectadors a l'oferta d'Antena 3 (6,3% i 855.000). Ha incrementat la seva mitjana nacional en el target comercial fins el 27,4% de quota i pel que fa al repartiment de share per targets i àmbits geogràfics, ha constituït l'opció preferida pels públics de totes les edats, classes socials i mercats regionals, superant el 30% de share a les Canàries (34,6%), Astúries (31,5%), Euskadi (30,3%) i Aragó (30%).

El rècord d'audiència de la present edició es va produir a la gala del 7 de juliol, en la qual va aconseguir el 32,7% de share i una mitjana de 4.159.000 seguidors.

Per la seva banda, 'Supervivents: última hora' (16% i 2.721.000) i 'Supervivents: el debat' (21,3% i 1.395.000) també han estat líders de les seves respectives franges d'emissió, destacant el resultat de aquest últim format, que ha marcat la millor dada de la seva història.