«Supervivents» arrasa amb Aída Nízar i Jorge Javier


La gala de la setmana passada va estar marcada per una nova polèmica d'Aída. El reality va mostrar com la col · laboradora, sabedora del greu accident d'Ortega Cano, no va deixar de fer preguntes incòmodes a la seva cunyada Rosa Benito, incloent on li agradaria al destre ser enterrat en cas que li passés alguna cosa.

El presentador de 'Supervivientes', Jorge Javier Vázquez, va explotar llavors i va arribar a insultar greument la val.lisoletana en presència al plató de la seva pròpia mare, María Ángeles Delgado, que va titllar al també conductor de 'Sálvame' de mal professional sense poder contenir les llàgrimes.

I després de la tempesta arriba la calma. Com si no hagués passat res, Jorge Javier i María Angeles es van fondre a la gala d'aquest dijous en una gran abraçada, amb dos petons inclosos, per posteriorment enterrar definitivament la destral de guerra amb un petó als llavis.

El presentador va transmetre a la col · laboradora, que continua a Hondures, que ell i la seva progenitora havien signat la pau. "Moltíssimes gràcies, em quedo amb les coses bones que has dit de mi com a concursant", va respondre emocionada Aída Nízar, que va deixar de menjar després de la gran bronca amb Jorge Javier arribant a rebre fins i tot assistència mèdica.
OTR Press