Així serà 'Otra movida', el nou programa de Neox

El nou espai de Florentino Fernández s'estrena el proper dilluns 8 d'agost a les 16:00 hores.

Neox estrena dilluns que ve, 8 d'agost a les 16:00 hores, 'Una altra moguda', un programa diari, en directe i de gran format. Florentino Fernández, Anna Simon i Dani Martínez presenten aquest espai produït per 7 i acción.

Doblatges, zàping, reportatges, imitacions ... són alguns dels ingredients del programa. Però 'Una altra moguda' és molt més que això: incorpora novetats, tant en la seva imatge i realització com en el seu contingut, amb seccions que sorprendran fins i tot als fidels seguidors d'aquest format.



Amb apostes com aquesta, Neox, que recentment ha estrenat nova imatge corporativa com a cadena generalista marcada per la diversitat, proximitat, innovació i diversió, es posiciona com una de les opcions de lleure més atractives per al públic jove. Així ho confirmen les últimes dades d'audiència del mes de juliol que situa Neox com la cadena de referència per als espectadors menors de 25 anys, per sobre del 3% de share i líder de les noves cadenes no infantils. Amb un 9.4% d'audiència, ocupa la tercera posició en el rànquing absolut de cadenes només per darrere d'Antena 3 i Telecinco i per sobre de Cuatro o La Sexta.

Tampoc faltarà el sentit de l'humor de Manuel i Engracia que viuran la vida moderna al límit. A més, en moltes seccions, els protagonistes seran els membres de l'equip, els vídeos d'actualitat o, fins i tot, els propis espectadors. Finalment, el programa no deixarà de banda els hilarants muntatges de vídeo ni els doblatges que romanen fidels a l'estil de Flo, el mestre de la paròdia.

Els presentadors
Florentino Fernández
És el veritable esperit tontaco del programa. Va començar col.laborant en Aquesta nit creuem el Mississippi i va continuar a La Somriure del Pelicà, fins que el 1998 es va consagrar presentant El Informal. El programa El show de Flo, l'espectacle teatral 5hombres.com, la sitcom 7 vides o pel lícules com Isi Disi van fer de Florentino Fernández un dels còmics més reconeguts d'aquest país. També ha prestat la seva veu a desenes de pel lícules i ha col.laborat amb Josema Yuste en obres de teatre i esquetxos per a televisió.

Un TP d'Or, una Antena d'Or, un Micròfon d'Or i un Premi Ones avalen la trajectòria d'aquest polifacètic artista. Després de la seva tasca de presentador a 'Tonteries les justes', ara es posa al capdavant de 'Una altra moguda' al costat dels seus companys Anna Simó i Dani Martínez.

Anna Simon
Llicenciada en Periodisme, Anna Simon va ser descoberta per l'equip de Aquestes no són les notícies. Després de la seva primera etapa a Cuatro copresenta el programa Els Millors Anys (TVE) al costat de Carlos Sobera i va passar per concursos a Telecinco i Antena 3, com Tu sí que vals i La Gàbia. Gràcies a la seva tasca de copresentadora a Ximpleries les justes ha aconseguit situar-se entre les dones més atractives del país col.locant-se en les primeres posicions en el rànquing de la revista FHM. Ara s'uneix a l'equip d'Antena 3 com a presentadora de 'Una altra moguda'.

Dani Martínez
Actor, còmic i imitador de més de 200 personatges que hem vist tant en ràdio com en televisió. Des de 2002 participa en diversos programes de ràdio, com el matinal que condueix Juan Ramón Lucas a RNE. En televisió ha intervingut en Buenafuente, Fenòmens, Replica, Aquestes no són les notícies i Segó, entre d'altres. Tonteries les justes va ser el programa que el va col.locar entre les cares més conegudes del panorama televisiu actual. Serà un dels protagonistes de 'Una altra moguda' i presentarà el programa al costat de Anna i Flo.

Els col.laboradors
Cristina Pedroche
Cristina Pedroche va començar la seva carrera televisiva com a reportera del programa 'Sé lo que hicisteis ...' Així ho va fer durant un any i mig, període que va compaginar amb petits papers en sèries com Sin tetas no hay paraíso i diversos curtmetratges. És un dels grans fitxatges per aquesta nova temporada. En 'Una altra moguda' seguirà de prop els famosos en tots els esdeveniments possibles, ia més ens mostrarà noves facetes que desconeixem d'ella.

Raúl Gómez
Ja va demostrar la seva desvergonyiment en el programa 'Caiga Qui Caiga' i és precisament això del que farà gala a 'Una altra moguda': Raúl Gómez conviurà amb personatges extravagants, gravarà càmeres ocultes i estarà al servei de l'actualitat més social. El reporter també ha col.laborat en altres espais com 'El cercador', 'Channel n º 4', 'El método Gonzo' i 'Quin parell de tres', aquests dos últims a Antena 3.

Manuel i Engràcia
Va ser la parella més divertida de totes les edicions de 'Pekín Express'. En 'Una altra moguda' traslladaran el seu esperit rústic a la gran ciutat: massatges amb xocolata, excursions al parc d'atraccions o esports de risc poden ser l'objectiu d'una de les seves aventures.

Les seccions
Cristina Pedroche es cola en diferents treballs:
A més de fer reportatges sobre esdeveniments i entrevistes a famosos, Cristina Pedroche haurà de demostrar les seves destreses treballant en llocs que poc o res té a veure amb la realitat laboral: en un taller mecànic, en un local de menjar ràpid, amb una brigada del clavegueram , etc.

Raúl Gómez i la càmera oculta:
Raúl Gómez realment no té una comesa fix sinó que s'anirà enfrontant a diferents reptes que li anirem proposant. Des passar una nit amb estrambòtics personatges fins bromes amb càmera oculta. D'altra banda, també s'encarregarà de temes amb un cert caràcter social a l'estil del que feia a 'Caiga Qui Caiga'.

Manuel i Engracia a la gran ciutat:
Els ex concursants de Pequín Express, Manuel i Engràcia, viuran noves experiències que poc tenen a veure amb el medi rural al qual estan acostumats. Descobriran el que et pot oferir un spa; viuran la velocitat en el circuit del Jarama o els convertirem en metrosexuals.

Entrevistes a famosos i gent peculiar:
Les entrevistes tindran més pes en 'Una altra moguda'. El programa comptarà amb la presència de personatges famosos, però també rebrà persones que tinguin alguna cosa interessant per explicar, ja sigui perquè tenen habilitats especials o per tenir un ofici particular.



La crida de Dani i les seves imitacions:
Dani Martínez serà l'encarregat de rebre trucades en directe per conèixer l'opinió dels espectadors sobre un tema d'actualitat, un tema personal o qualsevol altre reclam que demostri les dots d'improvisació del presentador. A més, Dani protagonitzarà una secció on els seus imitacions passaran d'un personatge a un altre.

'Escon' directe:
Connexions falses amb reporters que abordaran temes sorprenents. Per exemple, connectaran amb Alcorcón on una senyora és capaç d'emetre sense fil a través del seu cos, o amb Albarracín, un poble en el qual tots els habitants són fans d'Eduard Punset i els vilatans es vesteixen com ell, els carrers tenen noms científics, etc.

El Professor Pamplinas:
Els espectadors aprendran a ser cultes en tres minuts amb el Professor Pamplinas. Es tractaran matèries des de l'expressió o la utilització del llenguatge fins a coneixements bàsics de la història, l'economia, etc. El nostre peculiar erudit amb coneixements enciclopèdics convertirà als espectadors en éssers formats i amb cultura. O no.

Fes riure al comptable, el concurs:
El comptable de la nostra oficina mai es riu perquè és un tipus molt seriós. Tant, que li donarem uns calerons a la persona del públic que sigui capaç de fer que es ria en menys de 30 segons.

Zapping after hours:
En Zapping after hours es farà un repàs pel millor dels programes que es veuen entre les 4 i les 5:30 del matí.

Passió de bastaixos:
En aquesta secció es doblarà la famosa sèrie colombiana l'argument i personatges canviaran substancialment.