El nou 'tablet' amb teclat lliscant d'Asus

Després de l'interessant Eee Pad Transformer, Asus llança la nova tableta Eee Pad Slider, guardonada amb el premi al millor disseny en el certamen International Design Excellence Awards 2011.
El nou Eee Pad Slider incorpora un teclat lliscant que permet que l'usuari pugui escriure amb més comoditat. Disponible en blanc perla i marró metalitzat, compta amb el sistema operatiu Google Android 3.1 (actualitzable a Android 3.2).
El Eee Pad Slider compta amb una pantalla IPS multitàctil amb un angle visionat de 178 graus i una relació d'aspecte 16:10, que a més té una capa Corning Gorilla Glass resistent a ratllades.
Pel que fa a sortides, disposa de port USB 2.0, lector de targetes Micro SD i port mini-HDMI. S'uneixen a les característiques dues cambres (frontal i posterior amb 1.2 i 5Mpx respectivament).
El processador NVIDIA Tegra 2 amb nucli doble permet reproduir pel lícules HD, escoltar música, navegar per internet i fins i tot fer tot això alhora. Aquesta tauleta també ofereix suport per so envoltant i vídeo HD, de manera que els usuaris podran reproduir els continguts de la seva tauleta en el seu sistema d'entreteniment a casa.