Que et sembla el nou tall de cabell de Robert Pattinson?

El vam poder veure per primera vegada la setmana passada durant la celebració del Comic-con. Aquesta va ser la cita que el vampir més sexy del setè art va triar per ensenyar al món sencer el seu nou look, encertat o tot un crim capil lar?

El seu cabell malgirbat i entremaliat és una de les senyes d'identitat de Robert Pattinson i, sense moure un dit, fa només uns dies va decidir posar tisorades pel mig i, amb 'trasquilons' inclosos, el jove actor va deixar a totes les seves seguidores a la vora de l'atac de nervis.

No obstant això, podríem arribar a passar per alt semblant destrossa de cabellera, si tenim en compte que el nuvi de Kristen Stewart s'ha sotmès a un tal Eduardo Manostijeras per temes autènticament professionals, exigències del guió de la seva nova pel.lícula Cosmopolis.

Només cal contemplar l'abans i el després del protagonista de la saga Crepuscle per adonar-se que el que un dia va ser una bella cabellera, acuradament despentinada i digna de qualsevol jove de la seva edat, ara s'ha convertit en un autèntic macarra de barri.
ep