'Gran Hotel' de Amaia Salamanca i Yon González

L'antiga residència d'estiu del rei Alfons XIII, serà l'epicentre dels misteris, crims i amors d'època que esquitxen l'argument de la nova ficció d'Antena 3. Tot comença quan un jove (Yon González) arriba al Gran Hotel, un lloc idíl.lic enmig del camp espanyola de 1905 per investigar la desaparició de la seva germana.

Amaia Salamanca i Yon González tornen a enamorar a 'Gran Hotel'
En el seu camí està a punt de creuar el seu gran amor: la bella filla de la propietària de l'hotel (Amaia Salamanca), i promesa amb el director d'aquest (Pedro Alonso). Entre els dos joves, de classes socials oposades, sorgirà una atracció incontrolable.

Curiosament, en la seva primera aparició en televisió fa cinc anys, a la sèrie 'SMS', Yon González va coincidir amb Amaia Salamanca, i allà també s'enamorava d'ella.

Segons el seu productor i guionista, Ramon Camps, 'Gran Hotel' «beu d'altres referents com les sèries de la BBC, amb un estil visual i una ambientació molt acurada, afegint aquest toc de passió hispana que no tenen els britànics». La primera temporada comptarà amb tretze episodis de 70 minuts cada un.