Kristen Stewart molt guapa en la seva última entrevista

De primeres costa reconèixer ... però sí, és ella. La núvia del vampir més atractiu del cinema ha decidit canviar d'aires i, amb una imatge molt més dolça i delicada, s'ha prestat per a la portada de W Magazine. A més, les fotos interiors i el reportatge mostren l'interior més secret de l'actriu de Crepuscle.
Amb mirada intensament felina, llavis maquillats en nude i un pentinat molt a l'estil anys 50, Kristen Stewart apareix a la revista W encarnant a la mateixa Brigitte Bardot. Acostumats als seus looks informals i molt deixats, en aquesta ocasió fins costa reconèixer la jove actriu.
A més, a l'interior de la publicació, la núvia de Robert Pattinson es llança a la piscina i obre el seu cor parlant de temes tan íntims com són el matrimoni i la maternitat.
Encara cal esperar fins al setembre per fer-nos amb el número en qüestió, però de moment podem contemplar aquesta meravellosa portada amb la qual l'artista ens deleita amb la seva bellesa més dolça.
En l'entrevista, Kristen fa declaracions sobre els papers que interpreta la parella de vampirs en la saga Crepúsculo: "Tenia 17 anys quan vaig llegir el guió de Crepúsculo i, en aquest moment, era perfecte per a mi. Tracta de uns nens que creuen que poden fer-se càrrec de tot i fan el que sigui per a això ". I és que Stewart es sent identificada de ple amb Bella: "Els vampirs són una miqueta perillosos i això a les noies ens encanta".