11-11-11 serà un dia magic i especial?

El número onze i el seu parell 11:11 engloben un codi sincromístico, per a moltes persones relacionat amb la comunicació d'una intel.ligència còsmica que busca obrir un portal a la consciència i en la genètica humana. Si bé la majoria dels "fans" de l'11:11, milers de persones que busquen l'aparició d'aquest número amb una confirmació del seu camí espiritual, estan embeguts en la cultura new age, la qual ha estat tremendament manipulada per agències d'intel ligència , desinformació i les més bizarras entitats formant un còctel de creences de autosuperació i misticisme de butxaca ... la xifra té una ressonància i una simbologia profunda que fa reparar en aquest codi, més enllà de cultes i creences: com un indici de la naturalesa matemàtica que subjau-com a codi de programació-el món en què vivim.
El 11/11 a les 11 del matí es va donar el cessament al foc en la Segona Guerra Mundial. Aquest dia es coneix com el Dia de la Remembranza (a Gran Bretanya la gent es posa un pin amb una rosella), curiosament el minut exacte del record de la gent caiguda en la Guerra és a les 11:11 AM. Un esdeveniment que podria semblar casual si no es té en compte la insistència que té la numerologia maçònica a aparèixer en esdeveniments d'escala global, com si fos posada aquí per una elit que juga Cabala amb el destí del planeta. Per exemple, el 33 en el rescat dels miners xilens, un múltiple de 11.
L'11 de setembre del 2001 es van desplomar les dues torres bessones, el primer avió a fer impacte va ser el vol 11 d'American Airlines. Després l'11 de setembre queden 111 dies perquè acabi l'any. Setembre és el dia 254 del any: 2 + 5 + 4 = 11 Si sumes les lletres de setembre més el número 11 tens 11 caràcters. 9 / 11 - 9 + 1 + 1 = 11. Les torres són físicament un onze posat al cel, similar a les torres que guarden el temple maçònic: Joachim i Boaz. Les coincidències són moltes més i es poden veure aquí. L'atac terrorista de Madrid també va ocórrer un dia onze i van morir 191 persones, una xifra de morts que dóna 11.
Els últims tres presidents dels Estats Units tenen 11 lletres en nom Barack Obama, George W. Bush, Bill Clinton.
El cicle solar és de 11.1 anys.
Un estudi de la NASA suggereix que tota la massa en el forat negre al centre de la nostra galàxia gira en 11 minuts.
Possiblement el més significatiu dels 11:11 s, el 21 de desembre del 2012, li data apuntalada per segellar un canvi en la consciència planetària, té el seu punt focal a les 11:11 temps universal, moment en què ocorre el solstici d'hivern . Sumant 12/21/2012 obtenim 11. Moltes persones veuen en el 11:11 justament una len el programari al voltant d'aquesta data i l'activació genètica d'espirals lluminoses en el nostre codi. El 11:11 com una teleologia històrica portant-nos cap al terme fractal de la asención planetària. Altres més veuen en això la mà taimada de les forces fosques que renten el cervell de les masses, el 11:11 com ritu de predicció programada. Part de la parafernàlia de desinformació mística que envolta el new age i que truculenta fa veure en la realitat el seu propi fanatisme.
Una de les persones en popularitzar el 11:11 va ser el mentalista israelià Uri Geller, que va formar part del programa de visió remota Stargate de la CIA i qui en algun moment va sostenir canalitzar un esperit amb forma de falcó de l'estrella Sirius. Geller ha declarat que des de petit veia el 11:11 a tot arreu com una mena de missatge còsmic. Per Geller el 11:11 és un detonador del despertar de la consciència precodificat.

Segons escriptures hebrees l'11 de setembre de 1999 va ser l'aniversari 6000 de la creació d'Adam.

El 1111 multiplicat per 1111 ens dóna l'escala fractal 1.234.321.

El 11 és el nombre de la màgia, segons escriu Aleister Crowley en el seu llibre sobre Cabala, 777.

A la Cabala el 11 és Kaf, la corona, simbolitza l'autorealització a partir de la fe i la voluntat. Significa literalment el palmell de la mà. Segons Gnostica Teachings.org: "Kaf simbolitza el poder latent de l'Esperit Sant (Binah) en la glàndula pineal, que és manifestat en tot el seu esplendor en els òrgans sexuals de l'iniciat. El foc de Binah ha de crear el Elohim, el cel i la terra dins de l'ésser humà ".
Poden existir tantes coincidències sense que siguin el resultat d'una programació subjacent o la comunicació d'una intel.ligència que no necessita ser extraterrestre, que possiblement està dins nostre, dins de totes les coses, composta també de nombres que la reflecteixen? El misteri del 11 i del 11:11 queda entrellaçat amb el misteri de la galàxia en relació amb el sol i amb la terra i amb els habitants d'aquest planeta en el seu procés d'evolució.