Adele vomita abans de sortir a l'escenari

Està assaborint l'èxit en la seva carrera i el món de la música cau rendit als seus peus. La seva portentosa veu no para de reclutar seguidors i ella a més és una jove orgullosa de si mateixa tant per dins com per fora però no obstant això no treu a la llum les seves corbes com qualsevol altra noia de portada. ¿Vergonya de la càmera o exigències del guió?
Adele és un noia que ha aconseguit trencar tots els esquemes i estereotips gràcies a la seva figura curvilínia, la seva cara angelical i el seu torrent de veu.
Ella, molt orgullosa de qui és i on ha aconseguit arribar reconeix que sí que hi ha alguna cosa del que es vol allunyar: l'obsessió per la primesa que impera a Hollywood.
La cantant confessa en l'edició britànica de Vogue: "He vist gent que es regia per les pautes, que volia estar més prims o tenir més pit i com això els acaba portant al més baix". I afegia: "I jo no vull això en la meva vida ... Tinc les meves inseguretats, per descomptat, però no em juntament amb els qui es dediquen a señalármelas".
No obstant això també va relatar una preocupant mania que té abans de començar una actuació: vomitar.
"Vomito moltes vegades abans de sortir a l'escenari, però mai ho he fet mentre actuava", però el pitjor és que segons ella mateixa assenyala, com més vegades vomita, millor li acaba sortint l'espectacle. Però malgrat el alarmant de les declaracions, la jove resta importància al fet dient que es tracta d'una conseqüència natural dels nervis.
Una polèmica entrevista en què s'han revelat les llums i les ombres d'una jove de 23 anys que està tocant la fama a nivell mundial i té als terribles cànons estètics trepitjant-li els talons però per sort, ella va guanyant la batalla.