Robert Pattinson i Kristen Stewart enamorats

Quan ja es compten els dies per l'estrena de la quarta entrega de la saga 'Crepúsculo', els seus dos vampirs han aparegut a la portada de la revista francesa per promocionar la pel.lícula ia més a més posar com una parella feliç.
Amb mirades molt pròpies dels seus personatges i portant vestits molt casual, Robert Pattinson i Kristen Stewart ocupen aquest mes la primera plana de 'Premiere'.
I és que el llançament de la segona part de 'Amanecer' té a tots els fans vivint una autèntica incertesa i més encara quan el protagonista ha dit que "tots quedaran meravellats amb la quarta entrega". "Complaguts", afegeixen.
"És un estrany drama amb tocs de terror", confessa Pattinson sense voler donar més detalls de la saga que els ha fet tocar la fama amb les seves pròpies mans. Des que aquests joves de 25 i 21 es fiquessin en la pell d'Edward i Bella, respectivament, les seves vides han aconseguit l'èxit més absolut.
Però no només en el professional, sinó que a més la parelleta cinematogràfica ha creuat les pantalles i viuen el seu amor també en la realitat. Tant és així, que ara mateix passen uns dies junts a Londres, on Stewart està rodant 'Blancaneus i el Caçador'.