Andreu Buenafuente torna a TV3

El nostre Andreu Buenafuente tornarà a la televisió aquesta tardor amb un programa especial de dos capítols en què entrevistarà el divulgador científic Eduard Punset, i que s'emetrà al novembre a la cadena autonòmica catalana TV3.
Buenafuente, que recentment va posar fi al seu programa d'humor i entrevistes a laSexta, ha anunciat que torna de manera ocasional a la televisió amb un programa especial en què conversarà amb Eduard Punset sobre la vida i la ciència.
El còmic català ha fet aquest anunci durant la presentació de la nova programació de Televisió de Catalunya (TVC) en la qual la seva tornada a la televisió s'ha convertit en la sorpresa de la temporada 2011-2012.
Mentrestant, el presentador català, que aviat tornarà també a La Sexta, va revelar a finals d'agost que té entre mans "diversos projectes", inclòs un "programa de comèdia que estigui a l'altura dels nostres espectadors", segons va escriure a la seva pàgina web personal
El showman va publicar llavors una informació en què, després de dirigir als seus seguidors amb el seu habitual sentit de l'humor, va donar algun detall de la seva tornada a la televisió nacional després de la marxa al juny de 'Buenafuente'.
"Tenim diversos projectes entre mans (en els quals estic implicat), que veuran pròximament la llum", va revelar Andreu Buenafuente per continuar afegint entre bromes que "no us libraréis tan fàcilment de mi. Em sento més en forma que mai".
De fet, després de l'anunci al maig de la cancel.lació del seu famós late show, laSexta també va informar que el presentador català continuarà lligat a la cadena per a la temporada en un nou format en el qual ja estava treballant.