David Guetta en un documental

Nothing But the Beat, llargmetratge de tall documental que s'estrena aquest dissabte al Gran Rex Teatre de París, relata la vida entre bastidors de David Guetta, la seva carrera i el seu meteòric ascens de DJ avantguardista de house a superestrella mundial. Gràcies a aquesta pel lícula, els fans de l'artista podran descobrir aspectes fins ara desconeguts d'un dels col.laboradors musicals més sol.licitats del món.
La pel.lícula-col.laboració entre David Guetta i Burn, beguda energètica de The Coca-Cola Company-explica la història de David Guetta i l'impacte que va causar en la música popular. Mitjançant la fusió de house i ritmes electrònics amb hip-hop i R & B, Guetta ha catapultat la música house dels clubs als estadis de tot el món, fins a portar al més alt de les llistes d'èxits.
La cinta es desenvolupa a través d'entrevistes al propi Guetta, així com d'anècdotes d'amics, companys, col.laboradors i de la seva dona Cathy, i es presenta amb una estètica que combina el relat d'un documental clàssic amb elements i energia al més pur estil de vídeo musical.