El cantant de Black Eyed Peas Will.i.am té tinnitus

El cantant de Black Eyed Peas, de 35 anys, ha declarat que tot i que la seva tinnitus l'ha provocat la música a tot volum, ara és l'únic que ho fa suportable. El tinnitus no li deixa una altra opció més que fer música, perquè només pot ignorar el molest so quan està envoltat de soroll.

Will.i.am, el nom de naixement és William Adams, comenta: "Ja no sé com sona el silenci. La música és l'únic que alleuja la meva malaltia ".

"No puc estar tranquil. El treball em relaxa. No puc estar en silenci perquè és quan noto el xiulet de les orelles. Hi és sempre, tot el dia, com ara. No sé exactament des de quan el tinc però a poc a poc ha anat empitjorant ".

Centrar-se en el tinnitus

En una declaració, David Stockdale, president executiu de l'associació britànica del tinnitus, British Tinnitus Association, comenta: "El recent comunicat que Will.i.am dels Black Eyed Peas pateix tinnitus posa en relleu un assumpte tremendament important, aquesta afecció prolifera entre els músics i no s'està fent prou per prevenir i evitar els danys auditius permanents entre la comunitat de músics i el públic en general ".
The Sun