El Doctor Amor ens porta: La noia especial

Has de ser honest. Això ens ha passat a tots. Aquesta noia especial, La noia amb la qual mai has pogut parlar i tot i així, no podries deixar de pensar-hi tot el dia.

I com més pensis en ella, menys valor tindràs per convidar-la a sortir.

La situació anterior es repeteix cada vegada més i més. A l'escola secundària amb la noia que va estar amb tu en totes les classes, a la universitat amb aquesta dona meravellosa que sempre s'asseia amb tu en la segona fila i posteriorment en el treball amb aquesta dona que estava amb tu a l'oficina.

I aquest sentiment anomenat "Amor" segueix apareixent i fent la teva vida una misèria. Com més idolatri a aquestes noies, s'aniran allunyant cada vegada més de la teva realitat, i tenir la possibilitat d'estar amb elles un dia en el futur es converteix en res més que una mera fantasia.

Lliçó 1: En una relació però el més important encara, en sortir per primera vegada amb algú, és sempre la persona amb la participació menys emocional la que dicta i tria. Això vol dir que si surts amb aquesta noia i deixes que la teva felicitat manegi la cita, estàs arruïnant les teves possibilitats abans que tinguis alguna. Com més et estressos a tu mateix sobre una noia en particular, més involucrat emocionalment estaràs i com a resultat, està gairebé garantit que seràs rebutjat.

Lliçó 2: Les noies que busquen als seus homes per alguna cosa. Si preguntes a alguna noia que està enamorada de la seva parella, sempre els adoren per alguna cosa de la seva personalitat. No importa per què, però una dona ha de buscar el seu home. Si idolatres massa a una noia i la poses en un pedestal, ella ho detectarà a l'instant. Ella sentirà que és la que té el CONTROL. Tan aviat com això passa, tu ja no ets un desafiament per a ella mai més. ¿El resultat? Vas a ser rebutjat.

Lliçó 3: Quan has de treballar dur per la teva xocolata, quan ho obtens, el seu sabor serà més dolços. Si vas pel supermercat i tries un de la enorme col.lecció de dolços, no hi ha cap repte en això. Però quan has de treballar dur per aconseguir aquest "Xocolata Especial" Ara això si és un repte! És el mateix amb les dones. Si no és tan fàcil d'aconseguir, si fas sentir que la pots deixar (i no tornar) en qualsevol moment, ella se sentirà a prova i es sentirà atreta per tu.

Alguna vegada has vist 8 nois bavejant per la mateixa dona, lluitant per la seva atenció? ¿Quin d'ells creus tu que es portés a aquesta noia? El novè, aquell que estava observant des de la distància mentre no demostrava cap interès cap a ella. Ella pot pensar: "Per què no ve aquí com tots els altres nois? Serà que no li agrado? He d'esbrinar per què "Al final, va ser aquesta noia la que es va acostar a l'home i volia alguna cosa. Ara, aquest és el PODER DEL DESAFIO i LA CURIOSITAT. Mai no ho subestimessis!

Quan penses que "Mestresses" a una noia amb la qual ni tan sols has parlat, segueixes donant voltes i voltes en un cercle viciós. Segueixes jugant amb la idea d'estar amb aquesta "Noia Especial" en diverses situacions. Aquesta projecció d'imatges en la teva ment crea una gran quantitat d'energia. Aquesta energia vol explotar i si no pots fer-ho (per estar amb la noia amb la que somies) es crearà una gran quantitat d'estrès i una gran tensió dins teu. És un bucle sense fi. Si s'intenta ignorar el sentiment amb força, tornarà a aparèixer i serà encara més forta.

Adonar-se que això no és "amor veritable", és només una forma de luxúria per posseir. Ni tan sols coneixes a aquesta noia, aquestes donant voltes al voltant d'aquest cercle. La solució? En primer lloc, reconeix aquest sentiment a tu mateix, a continuació, segueix amb la teva vida. No ho ignoris, simplement cal que et donis compte que està dins teu i no pots fer res al respecte. Tracta de veure't a tu mateix des de "fora", des d'un punt de vista neutral. I el segon pas consisteix a centrar la teva energia en una altra cosa. Com sortir i conèixer a altres dones. Tan bon punt besis o t'acostis a una altra noia, aquesta "Noia Especial" tindrà menys importància per a tu.

Finalment, hi ha un secret. Fins i tot per als jugadors més rudes que també poden experimentar aquesta sensació de tant en tant. Simplement aprenen a lluitar amb això, i gràcies a les seves habilitats, és més fàcil per a ells arribar a altres dones i centrar-se en elles en el seu lloc. Et pots fer dues grans favors. En primer lloc, aprèn a superar la teva por i acosta't a aquesta dona a qui estàs anhelant. Tanmateix si ets rebutjat, això pot succeir ràpid i no has perdut setmanes o mesos de la teva vida. El segon consisteix a aprendre com apropar-te a les dones. No només per saber com lluitar amb aquesta "Noia Especial", sinó que amb aquesta habilitat, també serà més fàcil curar les teves ferides.