Lady Gaga i Sting es fan un petó

Lady Gaga s'ha deixat conquistar per la maduresa de Sting i tots dos han protagonitzat un  petó que ja ha donat la volta al món gràcies al portal de vídeos YouTube. En directe, sobre l'escenari i després de cantar junts 'Stand by me', els dos cantants es van fondre en un petó als llavis amb el que van culminar la seva actuació al festival de música iHeart.

Les Vegas va ser la ciutat triada per Lady Gaga per tornar als escenaris després d'acabar la seva gira mundial. Als seus fans els havia promès una tornada triomfal i no va dubtar a comptar amb Sting per a això. Sobre l'escenari del iHeart, el que va ser líder de The Police va voler acompanyar la diva americana per cantar junts 'Stand by me'. La cantant, que va qualificar al seu company com "una de les persones més meravelloses del món", es va asseure al piano i va conquistar al públic. En acabar, la intèrpret de 'Born this Way' li va donar un tòrrid petó al seu amic, deixant amb la boca oberta als assistents al festival.

El vídeo amb la seva actuació, amb final de pel lícula, ha triomfat ja a la Xarxa I és que molts són els que mai haguessin imaginat un duet entre Sting i Lady Gaga i, molt menys, que la cançó acabés amb un petó. Sens dubte, un gest que demostra la gran complicitat que hi ha entre els dos cantants, que semblen ser molt bons amics.