Les més sexys de la tele '2 Broke Girls ' als EUA

Nit d'estrenes i esperats retorns a la televisió dels Estats Units. CBS es va emportar la palma arribant a uns demogràfics de 5,7 / 14. La dada arriba principalment per la inesperada xifra de 'Dos homes i mig', gairebé 28 milions d'espectadors. A continuació, va arribar l'estrena d'una altra comèdia titulada '2 Broke Girls '. Aquesta nova ficció va aconseguir mantenir l'atenció i, encara que va perdre prop de 7 milions, es va mantenir en un impressionant 7,0 / 16 amb 19.150.000 seguidors.
Broke Girls, es va estrenar el dilluns 19 de setembre per la cadena CBS. Es tracta d'una comèdia protagonitzada per Beth Behrs (American Peu Presents: The Book of Love) i Kat Dennings (Thor, Verge als 40) i que compta amb la participació de Garrett Morris i Jonathan Kite.

Relata la situació de dos joves: Caroline (Behrs), de situació econòmica folgada, i Max (Dennings), treballadora i d'ingressos humils, que es troben per atzar quan Caroline pateix un conflicte familiar i s'ha de posar a treballar, justament al restaurant en què és cambrera Max.

Malgrat les seves diferències i les seves prejuicos contra l'altra, decideixen unir-se per estalviar i aconseguir obrir el seu propi restaurant.

A través de les crítiques dels pilots, es suggereix que els ingredients forts d'aquesta sèrie són els diàlegs, l'actuació de Dennings, la interacció dels seus personatges i el tancament que, segons sembla, caracteritzarà a tots els capítols: el recompte de l' que porten estalviat les protagonistes.