Nintendo converteix la N3DS en una càmera de vídeo en 3D

Nintendo ha revelat els plans de futur per a Nintendo 3DS. La companyia ha confirmat que al novembre es realitzarà una actualització del seu sistema que permetrà als usuaris gravar vídeo en 3D amb la consola i obtenir nous reptes en el servei StreetPass. A més, Nintendo ha confirmat el llançament de 'Mario Tennis,' Luigi 's Mansion' i 'Paper Mario' per a Nintendo 3DS el 2012. Com a colofó, la companyia nipona ha anunciat que celebrarà el 25è aniversari de 'The Legend of Zelda' regalant als usuaris la descàrrega de 'The Legend of Zelda: Four Swords' a través de Nintendo DSiWare.

La campanya de Nadal s'acosta i Nintendo ha volgut augmentar el valor de la seva nova portàtil amb nous serveis i jocs. La companyia sap que tindrà una dura competència amb PS Vita i per això està treballant per millorar els continguts de la seva consola. L'inici de Nintendo 3DS no ha estat tan bo com el de la seva antecessora i Nintendo està treballant per millorar la situació. Després d'anunciar una rebaixa en el seu preu considerable, la companyia ha presentat els seus plans de llançaments per als pròxims mesos.

La intenció de Nintendo és que la consola tingui valor pels seus jocs i pels seus serveis. En aquest sentit, des Nintendo han anunciat que la seva consola es transformarà en una càmera de vídeo 3D. Al novembre, la companyia llançarà una actualització important per a Nintendo 3DS que portarà noves possibilitats a la portàtil.

Amb l'actualització, els usuaris podran registrar vídeo en 3D. Fins ara, la consola no permetia aquesta opció, que estarà activada després de l'actualització. "Els propietaris podran així gravar i visualitzar en la consola els seus moments especials en 3D i mostrar a familiars i amics, sense la necessitat d'utilitzar un altre equip o ulleres especials", ha explicat Nintendo.

Amb les possibilitats 3D, la consola té un valor afegit i es converteix en alguna cosa més que una consola. La tecnologia 3D sense ulleres està creixent i la possibilitat de gravar directament amb Nintendo 3DS és una forma de tenir una càmera 3D a un preu molt competitiu.

L'actualització del programari de la consola portarà més novetats. La companyia ha explicat que els usuaris trobaran nous reptes i opcions en StreetPass.

"L'actualització de sistema també oferirà noves experiències per a les persones que ja hagin finalitzat els desafiaments relacionats amb StreetPass a la Plaça Mii de StreetPass", ha explicat la companyia. Es tracta d'un servei de connexió entre usuaris que ha guanyat una gran popularitat. La companyia conscient del seu èxit, ha decidit ampliar les seves possibilitats, però no ha detallat en què consistiran.

A més de l'actualització de programari, la companyia també ha presentat un nou color per a la seva consola. Es tracta de 'Misty Pink', un to rosa que completa el ventall d'opcions de la consola, que actualment s'oferia en verd, negre i vermell. Aquest color estarà disponible al Japó des del pròxim 20 d'octubre. EP