Premis Emmy 2011: el triomf de Melissa McCarthy i 'Modern Family'

Les sèries de televisió 'Modern Family' i 'Mad men' van ser les grans guanyadores dels Premis Emmy 2011 lliurats el diumenge. La primera va ser triada com la millor comèdia, mentre que la segona es consolida com la gran aposta dramàtica de la televisió nord-americana, en una gala marcada per les xarxes socials, en especial Twitter, que encara bull comentant els guardonats.

'Modern Family' es va dur cinc guardons: millor comèdia, millor direcció, millor guió, millor actor secundari (Ty Burell) i millor actriu secundària (Julie Bowen). No obstant això, en l'apartat de comèdia, la gran triomfadora va ser l'actriu Melissa McCarthy, elegida millor actriu per 'Mike & Molly' i que va ser, literalment, coronada per l'actor Rob Lowe, que li va lliurar el premi, i per les actrius que competien per ella en la mateixa categoria.

La gran sorpresa de la nit va ser el guardó que li va ser lliurat a Kyle Chandler com a millor actor en la categoria de drama per 'Friday night lights', tot i que no partia com a favorit. 'Broadwalk Empire', va ser, però, la gran perdedora i només va aconseguir el de millor direcció, lliurat al veterà Martin Scorsese.

Per la seva banda, en l'apartat de les minisèries, la campanada la va donar 'Downtown Abbey', que es va imposar a la gran favorita 'Mildred Pierce'. Tanmateix, la seva actriu principal, Kate Winslet, sí que va ser escollida com a millor actriu en la categoria de minisèries, mentre que el de millor actor de repartiment va ser per l'australià Guy Pearce.

També van ser premiats Julianna Margulies, per 'The good wife'; Jim Parsons, per 'Big Bang theory'; Margo Martindale, per 'Justified' i Peter Dinklage, per 'Joc de trons'. La gala va estar presentada per Jane Lynch, protagonista de 'Glee'. Charlie Sheen va protagonitzar un dels moments més comentats quan va aparèixer a l'escenari per presentar el premi al millor actor de comèdia.