Saps qui és Evangeline Lilly?

Evangeline Lilly serà l'encarregada de donar vida a la elfa Tauriel en les dues pel.lícules del Hobbit. Un paper per al qual diu estar-se preparant a consciència.

Amb motiu de l'imminent estrena als Estats Units de Real Steel, la cinta ciència ficció que protagonitza al costat de Hugh Jackman, Lilly va concedir una entrevista a SFX en què va parlar sobre la seva pròxima participació a El Hòbbit.



La protagonista de Lost encarnarà la elfa Tauriel, un treball per al qual s'està preparant amb afany i que el preocupa bastant. I és que, Lilly és conscient que els fans més puristes de JRRTolkien no acceptaran de bon grat la presència del seu personatge, que no apareixia en els llibres de l'autor d'El Senyor dels Anells.




"Estic molt preocupada per ser el punt negre de la pel.lícula. Sé com són de inflexibles els fans puristes i jo sóc un d'ells", confessa l'actriu que assenyala que en rellegir el llibre de Tolkien en l'edat adulta "t'adones que és una història per a nens, molt lineal on no apareixen gairebé personatges femenins "el que explica en part la incursió del seu Tauriel.

En tot cas, Lilly va voler enviar un missatge tranquil.litzador als fans de l'univers de la Terra Mitjana perquè "el que han fet Peter Jackson, Fran Walsh i Philippa Boyens està en perfecta harmonia amb el món dissenyat per Tolkien".



A més, la bella actriu s'ha conjurat amb si mateixa per donar la talla i no defraudar ni als fans ni a Jackson i el seu equip que han confiat en ella. "He d'aprendre a parlar èlfic fluidament ia manejar l'arc i l'espasa per lluitar com un elf en lloc de com una convicta plena de sorra", va assenyalar Lilly que també va revelar que estarà un any sencer anant i venint de Nova Zelanda per rodar la seva paper a El Hòbbit.