Taylor Lautner "Busco una noia que sigui ella mateixa"

Foto: Seventeen
Més sincer que mai. Així apareix l'home llop de la saga 'Crepuscle' a la portada de la revista 'Seventeen' i és que quant a la seva relació amb les dones, el jove de 19 anys ho té molt clar: "si una dona em rebutgés em destruiria ".
Sembla que Taylor Lautner té molt a veure amb el seu personatge Jacob Black en la saga 'Crepuscle' i és que si l'home llop s'ensorra en veure com la seva estimada Bella es casa amb Edward sembla que el jove també patiria si hagués de viure aquesta situació en la realitat.
"Jo no podria", admet el protagonista de la nova portada de la revista 'Seventeen', on a més de confessar els seus secrets més íntims, Lautner ha aparegut posant de la més carismàtica que mai havíem vist.
Enrere han quedat, de moment, les postures d'home madur i seriós. Està vegada el noi de 19 anys ha preferit ser ell mateix i demostrar davant els flaixos que el seu somriure i la seva mirada són alegres.
"Busco una noia que sigui ella mateixa", conclou el jove deixant la porta oberta a l'amor. Però atenció a les possibles aspirants, aquest noi no demana més atributs que aquest, així que moltes tenen possibilitats per ser la seva mitja taronja. Per què Kristen Stewart i Taylor Swift no han sabut caçar el llop?
Font: Seventeen