Taylor Lautner confessa que va plorar al veure "Breaking Dawn"

Durant una recent entrevista amb Taylor Lautner aquest cap de setmana durant el dia de premsa a Los Angeles per la seva pròxima pel.lícula "Abduction" ell va parlar sobre el seu nou paper com a home d'acció i de "Breaking Dawn."

En l'estrena de "Abduction" la nit de dijous, Taylor va prometre que la penúltima entrega de la saga de "Twilight" farà que els fans vessin llàgrimes.

L'actor, que ja ha vist diversos talls de la pel.lícula, va admetre que ell tampoc va ser immune a l'emoció. De fet, va dir que ell "definitivament" va plorar en veure la pel.lícula.

Li van preguntar, "esmentar que vas tenir l'oportunitat de veure" Breaking Dawn "un parell de vegades i has promès que els fans plorarán. Això vol dir que tu també vas plorar una mica?"

Taylor va contestar, "Sí! És clar. És emocional. Veus als mateixos personatges que tots coneixen i estimen però d'una manera completament diferent. Vull dir, tot és part de la mateixa franquícia, però és una pel.lícula completament diferent de les altres i crec que serà emocionant per als fans. "