Twitter té 100 milions d'usuaris actius mensuals

Twitter va arribar fa uns quants mesos els 200 milions d'usuaris registrats, però les veus crítiques que qüestionaven les xifres preguntant quants d'aquests usuaris de veritat utilitzen la xarxa social no deixaven d'aparèixer. Per això, Dick Costóle, CEO de la companyia, ha decidit contestar: Twitter té 100 milions d'usuaris actius mensuals, i 50 milions diaris.
Encara que només la meitat dels usuaris registrats a Twitter entrin en el servei com a mínim un cop al mes podria semblar una xifra baixa, el cert és que aquest nombre ha augmentat un 82% des de principis d'any, segons va apuntar Dick Costóle en una xerrada informal amb periodistes.
Costóle també va destacar que el creixement de Twitter està sent especialment pronunciat en l'àmbit de les plataformes mòbils, i ha assegurat que uns 55 milions d'usuaris entren en el servei de microblogging cada mes des dels seus telèfons o tablets. Les xifres dels usuaris en web, per la seva banda, són també positives: Twitter.com té 400 milions de visites mensuals, 250 milions més que a principis d'any.
Pel que fa als usuaris que només utilitzen Twitter per llegir altres comptes, però no Dominical, Costóle ha indicat que ja menys del 40% dels usuaris no han twitejar en l'últim mes. Pel que fa a les perspectives de futur, Twitter espera sumar altres 26 milions d'usuaris actius abans que acabi l'any, segons recull Mashable.