El Gamefest 2011 triomfa amb una gran assistència de públic

Sembla que Gamefest, l'intent espanyol per aconseguir una fira de videojocs de referència, es consolida. Encara estem a anys llum d'altres cites com el E3 o la Gamescom, però la segona edició ha aconseguit batre tots els rècords amb una assistència prevista de 60.000 persones.

Gamefest va estrenar aquest any nou pavelló amb més metres quadrats que han donat com a resultat una més gran assistència i més interès per part de les companyies distribuïdores de videojocs al nostre país.

Dissabte, dia de major assistència, més de 4.000 persones esperaven a la cua a l'obertura de les portes de la fira, algunes fins i tot des de les 8 del matí.

El perfil de l'assistent a Gamefest 2011

L'assistència a la fira és d'allò més variat: la franja d'edat 15-30 és sens dubte la més habitual, però també es registren moltes visites de públic infantil, acompanyat dels seus pares, i visitants entre 35 i 50 anys, molts ells atrets per les exposicions i conferències sobre videojocs i consoles de la dècada dels 70, 80 i 90, que apel · laven a la nostàlgia de temps passats ja més d'un van fer recordar les hores emprades en jugar amb els ordinadors Amstrand o Spectrum.

Sobre la procedència dels visitants, caldria destacar que el 40% del públic ve de fora de Madrid i s'ha traslladat a la capital per assistir a la fira durant aquest cap de setmana.