Els fills de Michael Jackson pugen a l'escenari

L'homenatge a Michael Jackson a Gal resultar emotiu. El cantant Ne-Jo no anava vestit com "El rei del pop" per retre el seu tribut personal al cantant i després Leona Lewis es va fer acompanyar d'un ballet per interpretar una mena de rèquiem en honor a l'estrella. El concert es va realitzar ahir a l'estadi Millenium de Cardiff, on van acudir els fills del cantant que va morir fa un parell d'anys.

Jamie Foxx i Els Germans Jackson van ser els encarregats d'obrir el xou, que va ser durament criticat per alguns clubs de fans i integrants de la mateixa família, per considerar que es va realitzar en mal moment, ja que a Los Angeles es desenvolupa també el judici contra Conrad Murray, el metge acusat de homocidio involuntari contra l'artista i filantrop.

Però els seguidors de Michael Jackson restar importància a la coincidència i van anar al Millenium, on també van actuar Christina Aguilera, Smokey Robinson, Gladys Knight, la banda JLS i, via vídeo, Beyoncé.

Davant les crítiques, l'organitzador del concert, Chris Hunt, va dir: "Tot el que hem fet s'ha regit sota un criteri: Michael ho hauria fet així, ho hauria aprovat, li agradaria?".