La instal.lació de Battlefield 3 en la consola millorarà els gràfics

Actualització: s'ha confirmat que la versió PS3 també hi haurà en aquesta opció. Originalment només s'havia confirmat que la versió Xbox 360 comptaria amb aquesta opció.

EA DIU, l'estudi d'Electronic Arts encarregat de desenvolupar el nou joc d'acció en primera persona Battlefield 3, ha confirmat que les versions per a Xbox 360 i PS3 del joc tindrà una instal lació opcional en el disc dur de la consola, que farà que els gràfics millorin.

Segons Patrick Liu, productor del joc, la instal lació de dades en el disc dur permetrà que el joc carregui més ràpidament la informació, fent que les textures siguin de major resolució, una tècnica que s'ha usat també en la versions de consola de Rage, llançat justament ahir.

La versió Xbox 360 de Battlefield 3 ocuparà dos discos, però no ha revelat si la instal lació farà que només es necessiti un per jugar, o en canvi només afectarà a una part de les dues dades del joc i serà necessari canviar de disc en ocasions . La versió PS3 també comptarà amb aquesta opció, però ocuparà un disc Blu-ray.

El títol surt tant per a les dues consoles com per a PC el proper 27 d'octubre.