Les botigues preparen els llançaments d'iPhone 5 i iPhone 4S

Quan queden 36 hores perquè Cupertino aixequi el teló i mostri les seves novetats per el seu catàleg de mòbils intel.ligents, encara no es pot confirmar amb una seguretat rotunda si Apple presentarà un o dos telèfons, així com els noms que hauria triat per donar-los a conèixer.

Ja són diversos mesos els que deixem a l'esquena llançant rius de tinta (electrònica) al respecte dels anomenats iPhone 5 i iPhone 4S (o iPhone 4 Plus), i no obstant això, la signatura californiana no ha comès una relliscada d'una magnitud equiparable a la de l'any passat que ens deixi pistes palpables sobre el nou (o els nous) terminals.

Sent així, els distribuïdors encarregats de vendre les novetats de la firma són les que millor s'han postulat com a vies per conèixer detalls sobre el que tan gelosament amaga Apple. En les últimes hores diverses botigues o operadors han patit filtracions de supòsits documents interns que deixen al descobert informació sobre l'assumpte. I francament, vénen a donar suport a la tesi que hi haurà dos telèfons signats per Apple aquest any.

Ahir et comentàvem que AT & T ja incloïa en el seu inventari un albarà de fundes de Case-Mate per l'iPhone 5, cridant-tal qual. Aquesta companyia fabricant de carcasses ha estat potser l'única que hauria deixat al descobert part de l'aspecte del supòsit nou disseny del gamma alta d'Apple per al 2011, cosa que quedaria confirmat a partir de la foto que ha publicat MacRumors d'una d'aquestes fundes i que subratlla un iPhone 5 més prim i ample (amb la qual cosa resultarà més estilitzat i amb una nova pantalla).