Les proves «definitives» de la visita extraterrestre als maies

Els contactes dels extraterrestres amb els maies han estat un argument recurrent per a aquells que defensen no només que no som els únics habitants de l'univers, sinó que alguns dels nostres veïns ja s'han posat en contacte amb nosaltres. Ara, un documental que prepara el cineasta mexicà Juan Carlos Rulfo, fill de l'escriptor Juan Rulfo, pretén treure a la llum les proves "definitives" que els aliens van visitar a la civilització maia.

El documental, que portarà per títol "Revelacions dels maies 2012 i més enllà", mostrarà còdexs, objectes i documents oficials que els governs de Mèxic i Guatemala han mantingut fins ara en secret i que ara han decidit desclassificar per a l'ocasió.

L'estrena de la cinta es farà coincidir amb la fi del calendari maia, el 2012, per aprofitar el ganxo mediàtic que suposa una data que molts consideren la fi del món. Però campanyes de màrqueting a part, el cert és que els autors prometen que aquestes proves, recolzades pel testimoni d'arqueòlegs i diversos experts, seran la confirmació "irrefutable" que hi va haver algun tipus de contacte entre civilitzacions.



Una nau espacial al mig de la selva

Segons ha avançat el diari britànic The Guardian el productor del documental, Raúl Julia-Levy, els més entusiastes amb aquest projecte han estat els governs de Mèxic i Guatemala, sobre els territoris es va assentar la civilització maia, que han decidit desclassificar documents sobre aquesta suposada visita extraterrestre.

"Mèxic ens va a lliurar còdexs, artefactes i documents que contenen evidències que hi va haver aquest contacte entre maies i extraterrestres, i tota aquesta informació serà corroborada per arquólogos", va assegurar Julia-Levy. Entre aquests experts hi ha Luis Augusto García Rosado, secretari de ministre de l'estat mexicà de Campeche, que va avançar que hi ha traduccions de còdexs que han estat durant anys ocultes a voltes secretes, i fins i tot parla d'artefactes voladors que van caure a la selva fa uns 3.000 anys .

Un ovni caigut enmig de la Terra del qual encara no s'ha dit res? Per què? A l'espera de confirmar fins a quin punt són exactes aquestes evidències, el Govern de Guatemala ha preparat el terreny, per boca del seu ministre de Turisme, Guillermo Novielli, davant el que està per venir: "Ha arribat el moment de treure a la llum aquesta informació ".

Entre altres novetats, el documental de Rulfo aporta el resultat de les recerques realitzades en zones poc explorades de Guatemala o Mèxic, com Calakmul, les troballes s'ha decidit que romanguin secrets fins ara, segons The Guardian.

El calendari maia conclou el 21 de desembre de 2012, una circumstància que ha alimentat les teories conspiranoiques que vaticinen que en aquesta data una gran catàstrofe destruirà el món. Per descomptat, no hi ha ni una sola prova científica que encoratgi aquesta possibilitat. És més, alguns experts refreden la imaginació popular argumentant que, simplement, la data és el final d'un cicle en el calendari d'aquella civilització i el començament d'un altre període de 5125 anys de durada.