Shakira i Piqué no han trencat

Shakira i Piqué no han trencat, segons ha desmentit la barranquillera, però Twitter segueix cremant amb la notícia de la suposada separació de la parella més mediàtica de l'any. Dimarts saltava la notícia als mitjans de comunicació: Shakira i Piqué han trencat per culpa d'una infidelitat de Piqué.
Poques hores després, el cap de premsa de Shakira a Colòmbia, Rodrigo Beltrán, va desmentir que la parella hagi posat punt i final a la seva relació. "És totalment fals, ells segueixen junts i estan molt bé", diu Beltrán tancant rumors. No obstant això, Twitter no dóna treva i els usuaris inunden la xarxa social amb comentaris de tota mena.
Alguns fan broma amb la implicació d'Ibrahimovic en la suposada infidelitat, després de la famosa foto que va donar la volta al món l'any passat i després que Ibra fos enxampat fa uns dies regalant un gest afectuós a un altre company. Altres usuaris elogien el "cirurgià" que hagi estat capaç d'enlairar als enamorats i altres fan jocs de paraules amb les lletres de les cançons de Shakira.
És clar que Shakira i Piqué no són indiferents a la resta dels mortals, tot i que feia temps que no es parlava de la parella.