Fox renova 'X factor' una nova temporada

FOX seguirà apostant per un dels seus programes estrella, X Factor. Encara que les audiències obtingudes no són les que els directius de la cadena esperaven, han decidit renovar X Factor per a una segona temporada.

"Un èxit monumental", així ha definit el president de programes alternatius de FOX, Mike Darnell, els èxits obtinguts pel programa de Simon Cowell als Estats Units. No obstant això, fa poques setmanes la cadena va reconèixer que hauria de compensar els anunciants per unes quotes de pantalla inferiors a les inicialment pensades.

Encara que el seu ràting hagi baixat, "ha guanyat sempre totes les nits des que s'emet", va recordar Darnell en unes declaracions recollides per Deadline.

Després de mantenir-pla durant diverses setmanes a causa de les actuacions pre-gravades, ha pujat en la seva primera gala en directe de la setmana passada. Les actuacions enllaunades han pogut passar factura al famós concurs encara que estiguessin capitanejades per jutges de la talla de Rihanna o Enrique Iglesias.

No obstant la cadena aposta pel format de Cowell. I és que, entre altres coses, ha aconseguit que la FOX sigui líder en la nit dels dijous per primera vegada en la seva història, amb una audiència mitjana de 13,5 milions de teleespectadors.