La biografia de Steve Jobs es converteix en el llibre més venut als Estats Units

La biografia autoritzada de Steve Jobs, Steve Jobs: The Exclusive Biography, es va convertir en el llibre més venut dels EUA durant la seva primera setmana al mercat, en què es van despatxar 379.000 exemplars de l'obra, segons dades de Nielsen.

El llibre, escrit per Walter Isaacson, fa una semblança del cofundador de l'empresa tecnològica Apple i creador de l'iPhone, l'iPod i l'iPad, que va morir als 56 anys el passat 5 d'octubre després d'una llarga lluita amb un càncer de pàncrees.

El relat va superar en la llista de bestsellers a l'última novel · la del popular autor John Grisham, The Litigators, a la que va triplicar les vendes, així com a la segona obra de no ficció més comercialitzada durant aquest període, Killing Lincoln, de Bill O 'Reilly, que no va arribar als 50.000 exemplars.

La biografia de Jobs va sortir a la venda el 24 d'octubre i es troba ja en el lloc número 18 en la llista de llibres més venuts de l'any als Estats Units.

Isaacson entrevistar Jobs durant més de 40 sessions per donar forma al llibre en què descriu al tecnòleg com romàntic, sensible i obsessionat amb la recerca de la bellesa, alhora que exigent i conscient del seu poder.

Els extractes sobre els hàbits alimentaris del creador de l'iPad, la seva vida familiar, la seva relació amb les drogues o les seves obsessions amb empreses de la competència com Microsoft van despertar gran interès del públic des del primer moment.

L'editorial Random House Mondadori va encarregar una tercera edició de l'obra el mateix dia que va arribar als comerços.
20minutos.es