Les disfresses de Thalía, Gwen Stefani i Paris Hilton arrasen a Halloween

La festa dels morts és l'ocasió ideal per sortir i fer alguna cosa divertit la vigília de Tots Sants. I és que any rere any, les carabasses, teranyines i el 'Truc o tracte' conquisten els carrers de la ciutat en aquesta festa d'origen americà.

Bruges, vampiresses, dimonis, zombis, fantasmes, carbasses ... són els típics disfresses que mai falten a la 'nit dels morts vivents'. No obstant això, les celebrities, que sempre estan a l'última, han tret les seves armes més terrorífiques i han mostrat les seves originals disfresses de Halloween.

Un clar exemple d'això és Kim Kardashian. Envoltada enmig de nombrosos rumors de crisi en el seu matrimoni amb el jugador de bàsquet Kris Humphries, es va enfundar en un exuberant disfressa de Heura Verinosa, la arxienemiga de Batman. Sexy i mostrant les seves corbes d'infart, com sol acostumar a cada ocasió que s'escaigui, la socialité va deixar a tots bocabadat amb la seva disfressa.

Una altra celebrity que tampoc perd el temps en mostrar les seves voluptuoses corbes és Paris Hilton. La rica hereva, que aprofita tots els anys per anar el més sexy i picant que es pot en aquesta nit terrorífica, aquest 2011 tampoc ha defraudat. Vestida amb un vaporós i suggerent vestit blanc, que va treure el singlot a més d'un, Paris es va convertir en 'She Ra', la deessa del poder basada en la sèrie de ficció creada per Mattel.

La seva germana petita Nicky Hilton, es va decantar pel món animal. Amb leggins negres i un body de lleopard a joc amb les orelletes, la menor dels Hilton, molt sexy i provocativa, va voler acompanyar a Paris en aquest dia tan especial.

Més allunyada del prototip disfressa terrorífic, Gwen Stefani va decidir convertir-se en princesa per un dia. Com si hagués sortit d'un conte de fades, la cantant va enlluernar amb el seu vestit de la Ventafocs. Amb el mític vestit celeste, guants llargs i un recollit, la vocalista de 'No Doubt' va sortir sense el seu príncep blau, però molt bella i radiant.