Apple està treballant en una nova bateria que pot durar setmanes

La companyia Apple està treballant en una nova bateria alimentada amb cèl.lules combustibles d'hidrogen. D'aquesta manera, els dispositius-tant 'smartphones' com 'tablets' i ordinadors portàtils-dirien adéu a les "grans i pesades" bateries que hi ha actualment per donar pas a altres més lleugeres i que a més poden durar setmanes sense necessitat de recàrrega.

Apple segueix investigant per millorar els seus dispositius. Tot i que els models de la companyia de Cupertino en el mercat estan a l'avantguarda pel que fa a disseny i tecnologia, Apple vol seguir evolucionant. I per a això la companyia està treballant en diverses patents.

Una de les últimes que s'han conegut està relacionada amb un nou concepte de bateria, tant per a ordinadors com per a dispositius mòbils. Aquesta patent-presentada davant l'Oficina de Patents i Marques dels EUA - revela que les noves bateries estarien compostes per cèl.lules combustibles d'hidrogen, capaços de convertir l'hidrogen i l'oxigen en aigua i energia elèctrica.