Úrsula Corberó ho ensenya tot a la revista FHM

Només té 22 anys i ja pot presumir de ser una de les actrius espanyoles més desitjades. Després del seu debut a la sèrie FoQ, no ha parat de tenir projectes per a la petita i la gran pantalla. Està a punt d'estrenar el seu primer paper en un llargmetratge de terror, per això no és d'estranyar que la revista hagi seu costat "terrofícamente sexy".

Aquella nena que debutava a la petita pantalla malbaratant frescor i dinamisme ha crescut. Aquesta catalana s'ha ficat el públic a la butxaca gràcies a la seva professionalitat i per descomptat al seu espectacular físic.

No obstant això, la jove assegura que en alguns aspectes de la seva vida "em vaig quedar en els deu anys", per això afirma que li agraden "els parcs d'atraccions i viatjar. Sóc bastant nena en aquest sentit".

Pel que fa als nois, la jove ha revelat els seus gustos pel que fa al sexe masculí. "quan algun noi és molt fan del meu treball prefereixo que no em diguin res. És més, si ho saben, prefereixo que tampoc m'ho diguin. Que facin com si no em coneguessin de res", confessa.

A punt de provar sort en el gènere del terror al costat d'altres companys com Maxi Iglesias o Amaia Salamanca, Úrsula segueix captivant allà per on va.EP