'Carlos Jean', és possible que tingui el seu propi programa 'El Plan B'

El conegut productor i col · laborador de 'El Hormiguero', Carlos Jean, podria presentar en el futur el seu propi programa de televisió, que estaria basat en 'El Pla B', el seu projecte de creació col · lectiva musical a través de la Xarxa

El també cantant i disc-jockey va presentar el 29 de novembre un llibre, un disc i un documental s'interrelacionen i que abasten precisament part de 'El Pla B', un projecte que s'ha nodrit de les aportacions musicals de més de 6.000 persones a Espanya.

Les cançons que Carlos Jean anava component arran d'aquestes aportacions han anat veient la llum en format digital, aconseguint vendre més de 45.000 còpies, diversos números 1 en les radiofórmules i els primers llocs d'iTunes, arribant fins i tot a assolir quatre de les cinc posicions de la plataforma.

El músic, que ha treballat amb Alejandro Sanz, Shakira i Enrique Iglesias, entre d'altres cantants famosos, col · labora en l'actualitat amb el 'El Hormiguero', on ha tornat a demostrar les seves dots de mesclador al presentador, Pablo Motos, ja Trancas i Barrancas .

I ara, Jean podria conduir el seu propi programa ja que 7 i acció, productora de l'espai d'entreteniment d'Antena 3 i propietat precisament de Motos, treballa en la realització d'un format dedicat a 'El Pla B', segons ha avançat 'Vertele' .

El portal especialitzat també ha explicat que aquest projecte, si es porta finalment a terme, naixeria amb una clara vocació internacional per després llançar a Espanya, possiblement a la cadena de Planeta, on la productora té també l'espai 'Una altra Moguda'.

El mateix Carlos Jean s'ha referit aquest cap de setmana al futur programa en una entrevista a l'espai de la cadena Ser 'A viure que són dos dies', presentat per la periodista Montserrat Domínguez.

Durant la conversa, el músic ha avançat que "hi ha tres productores de televisió, les més grans del món, que volen utilitzar-lo ('El Pla B') com un programa d'una hora de durada, aquí també suposo que ho farem".

El productor també ha comptat en l'espai radiofònic que realitzarà amb "moltes més activitats, no només una persona que puja la seva música, sinó gent que toca la música que fa ella, videoclips, dissenyadors ..."