Facebook suggerirà esdeveniments basats en els 'check-ins' i als 'm'agrades'

Facebook prepara 'Esdeveniments suggerits' (Suggested Events) per ajudar a descobrir activitats que es realitzen en llocs on el propi usuari o amics han acudit, ha donat a 'm'agrada' o la combinació d'ambdues. Aquesta aplicació de la xarxa social segueix a altres iniciatives fallides com Facebook Llocs.

La xarxa social de Mark Zuckerberg vol ajudar els seus usuaris a que surtin de casa seva per assistir a concerts, sales de ball i conferències, i per això, ha creat 'Esdeveniments suggerits', segons avança TechCruncch. De passada, aconseguirà patrocinis d'esdeveniments o negocis que vulguin donar-se més visibilitat.

Amb aquesta funció, els usuaris podran assabentar-se de les recomanacions dels esdeveniments que li puguin interessar basant-se en els llocs on s'hagi anat amb anterioritat, els esdeveniments als que els amics han anat o pensen anar, els que són promocionats per les pàgines de marques a les quals hem fet 'M'agrada' o una combinació de tot l'anterior.

Els 'Esdeveniments suggerits' apareixen com a opció destacada a la columna esquerra i dins de l'opció de 'Esdeveniments' ordenats per data de celebració. Per tant, hi ha els esdeveniments que són rellevants i que podria interessar als amics, encara que no se'ls ha convidat a participar.

En definitiva, 'Esdeveniments suggerits' s'adapta a les necessitats dels usuaris a cada moment i situació geogràfica. De moment, i com és habitual, la novetat s'està introduint paulatinament entre els més de 800 milions d'usuaris de la xarxa social.EP