Robert Pattinson amb una altra noia

El més melós dels homes, el més atent dels nuvis i el més estil triant mobles retro per a la seva gran amor ha passat el nadal de bar en bar. I és que Robert Pattinson no ha pogut vèncer la distància que el separava de Kristen Stewart.

Tots dos viuen entre Los Angeles i Londres. Els rodatges i les famílies els separen. Encara que Robert ha declarat que el fet d'haver acabat la saga de 'Crepuscle' li fa sentir bastant estrès a causa de la incertesa, tots dos segueixen treballant i intentant conciliar la seva vida el millor que poden.

Però el Nadal és l'època per estar amb la família i per això, després d'estar junts a Los Angeles, la ciutat del sol, Robert ha volat fins a la ciutat de la pluja, Londres, per passar aquests dies amb els seus.

Segons ha pogut llegir en Twitter, els seus fans londinencs li van veure la vigília de Nadal passejant pels carrers de la capital britànica. Seguint els comentaris dels seus seguidors es pot veure com alguns dels seus compatriotes no el van rebre amb els braços oberts.

"En el mateix pub que Robert Pattinson. Mai entendré perquè és un ídol de masses. Està sobrevalorat", tuitejar una testimoni ocular de l'actor. Una altra seguidora va afegir després: "Al Bar Rober Pattinson aquí amb Lorraine Pascale. Segur que Lorraine sap el que és un pastís de formatge i com millorar la història (Harry Hill)".

Sembla que Robert va decidir sortir a prendre alguna cosa amb la seva amiga, la coneguda pastissera britànica, Lorraine Pascale. Tot i la malícia d'aquesta seguidora, Kristen confia 100 per 100 en Robert i aviat, tots dos passaran junts any nou en un romàntic viatge al seu hotel favorit.
EP