Què passarà amb els continguts de Megaupload?

Les dades pertanyents als usuaris de Megaupload i Megavideo estaran fora de perill almenys dues setmanes segons ha informat aquest dimarts Ira Rothko, advocat del servidor d'emmagatzematge de dades en el seu compte de Twitter.

"Carpathia i Cogent han arribat a un acord per preservar les dades de consum per un temps addicional d'almenys dues setmanes, així que # Megaupload pot treballar sobre la proposta dels EUA", va dir l'advocat.

Precisament aquest dimarts, la Fiscalia Federal del Districte Est de Virginia, que ja va obtenir la detenció dels fundadors de la pàgina a Nova Zelanda i ha demanat l'extradició de set responsables del distribuïdor de continguts, ha informat als advocats defensors que ja havia completat el registre dels servidors de Carpathia Hosting i Cogent Communications.

Segons la carta de la Fiscalia, datada el 27 de gener, les autoritats pensen que les dues companyies començaran a esborrar el contingut dels seus servidors a partir del 2 de febrer, una vegada conclòs el registre judicial.

Les firmes arrenden els seus serveis a molts clients, inclòs Megaupload, una entitat transnacional acusada per Estats Units de violació de la propietat intel · lectual, rentat de diners i altres delictes.