Samsung es torna a riure dels usuaris d'Apple

És la segona vegada, Samsung es torna a burlar dels usuaris d'Apple en un vídeo promocional que ha penjat a la seva pàgina de YouTube. En aquesta oportunitat, Samsung ha estrenat un nou vídeo promocional per al seu telèfon Samsung Galaxy SII. En el nou vídeo de Samsung es ridiculitza alguns dels estereotips que comunament s'associen als fans d'Apple. Un cop més la companyia ironitza sobre les concentracions que es realitzen just el dia abans que surti a la venda algun nou producte de la companyia d'Apple, ja sigui un iPhone o un iPad.

Com molts de nosaltres podran recordar, el passat mes de novembre, l'equip de màrqueting de Samsung publicar un anunci, també a YouTube, en el qual es ironitzava sobre el llançament de l'iPhone 4S. En aquell llavors, un jove que portava el telèfon mòbil Samsung Galaxy SII es trobava amb diversos coneguts que estaven esperant en una fila a les afores d'una Apple Store amb la intenció d'aconseguir el nou el que per aquell temps era l'últim iPhone que sortia al mercat.

En aquella oportunitat, la intenció del vídeo de Samsung era ressaltar les característiques i aplicacions que tenia el Samsung Galaxy SII i que ho feien superior a l'iPhone d'Apple. Doncs bé, ara resulta que els de Samsung han tornat a utilitzar aquesta estratègia viral, de penjar un vídeo paròdia a YouTube ridiculitzant als fans d'Apple, per donar-li continuïtat al seu vell anunci i refrescar el model de Samsung, el Galaxy SII.

El nou guió del vídeo de Samsung mostra el que abans fos la fila, primer vídeo, però jugant amb el temps, ara ens ubica l'escena sis hores després d'haver-se presentat el primer vídeo. Aquest és el motiu pel qual es podran apreciar ara als mateixos usuaris que esperaven il · lusionats als afores de l'Apple Store. Es tracta d'usuaris que representen estereotips identificats amb els fans d'Apple.

Ara torna a aparèixer el mateix usuari del primer vídeo, amb el seu respectiu Samsung Galaxy SII i els dóna un carregador als usuaris d'iPhone. I això què té a veure? Senzill, els enginyers de màrqueting de Samsung els estan recordant als usuaris d'Apple els problemes de bateria que va tenir, en els seus primers mesos, l'últim iPhone 4S, una manera molt subtil de fer guerra psicològica a partir de les debilitats de l'altre, en aquest cas la decisió de bateria dels últims iPhones d'Apple.

Segons l'agència EP, és molt probable que aquest nou anunci de Samsung en el qual es burla dels usuaris d'Apple s'estreni dins el programa publicitari de la Super Bowl nord-americana, un programa esportiu seguit de costa a costa dins dels E. Units , una idea que estic segur no li agradarà gens a Apple. Hi haurà una resposta per part d'aquests? Tant de bo que sí, pel bé de la xafarderia en línia, i el virus de YouTube ...

Per gaudir de tot el que s'ha dit, aquí els deixo els curts 31 segons que dura aquest nou vídeo provocatiu de Samsung.