Buenafuente torna a fitxar per Antena 3

Andreu Buenafuente es posarà als comandaments d'un xou a Antena 3 en breu. El mateix humorista ha confirmat a través del seu compte a Twitter que l'espai que presentarà serà setmanal, en l'ona humorística dels seus anteriors treballs, i que inclourà "bons convidats, bona música i bons guions".

L'humorista torna a la cadena després d'haver arribat a un acord amb aquesta i amb El Terrat, la seva productora. La data d'estrena del nou espai humorístic, en el qual l'equip de Buenafuente ja treballa i que s'emetrà en directe des de Barcelona, està encara per determinar encara que serà al llarg d'aquest 2012, segons ha informat la mateixa cadena.

Buenafuente s'incorpora al grup de periodistes que presten serveis a Antena 3, al costat de Pablo Motos, Carlos Sobera, Susanna Griso, Paula Vázquez, Manel Fuentes, Arturo Valls, Javier Sardà i Jorge Fernández, entre d'altres.

El showman estava apartat dels platós de televisió des que acabés el seu camí per La Sexta amb el batega xou que portava el seu cognom i copava les nits de la cadena l'any passat. Amb aquest mateix programa, però en la seva primera etapa a Antena 3, Buenafuente es va donar a conèixer a nivell nacional i ara torna a la cadena.
Lavanguardia.