Google llança el seu navegador Chrome per Android

Google va llançar Chrome per Android Beta, que permetrà utilitzar el popular navegador en dispositius mòbils o tabletes 4.0 amb el sistema operatiu Ice Cream Sandwich, ha informat la companyia en un comunicat.

L'entitat va llançar el 2008 el navegador Chrome "per impulsar la innovació i millorar la web" i ara presenta aquesta aposta "per seguir millorant l'experiència".

"Igual que la versió per a ordinadors, Chrome per Android Beta està enfocat a la rapidesa i la velocitat i permet a l'usuari, després d'iniciar sessió, poder gaudir de la seva experiència personalitzada de navegació web en els diferents dispositius", va explicar l'empresa a través de Sundar Pichai, vicepresident de gestió de productes de Chrome.

Google destaca que amb Chrome per Android Beta els principals resultats de cerca es carreguen en un segon pla mentre l'usuari escriu, amb l'objectiu que les pàgines es carreguin de forma instantània i tant les cerques com la navegació es puguin dur a terme des de la barra d'adreces.

Així mateix, es ressalta la simplicitat del navegador, "dissenyat des de zero per a dispositius mòbils", amb el qual es pot accedir a un nombre il · limitat de pestanyes.

Per solucionar les possibles dificultats a l'hora de seleccionar l'enllaç correcte quan hi ha diversos concentrats, Chrome per Android Beta aposta per la funció "vista prèvia", que permet augmentar de mida per escollir l'adequat.

A més, es pot entrar en els dispositius mòbils per accedir a les pestanyes obertes en la versió d'escriptori per seguir amb el treball realitzat en sessions anteriors, així com obtenir "suggeriments intel · ligents" i enviar pàgines des de l'ordinador al dispositiu mòbil.